verzendkosten

Bezig met laden...

Een bestelling wordt met een totaal orderbedrag vanaf 35,- gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan 35,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van 4,95.

levertermijn

Alle bestellingen die je op zondag t/m vrijdag voor 22:00 uur plaatst en betaalt, heb je in Nederland de volgende dag in huis. Bestellingen na 22:00 worden de volgende dag verwerkt. Zo hoef je dus nooit lang op je boxershorts, sokken, zwembroeken en shirts te wachten! Voor België geldt een maximale levertermijn van 48 uur. Wanneer je binnen 5 werkdagen na je bestelling je nieuwe items nog niet in huis hebt, heb je het recht om kosteloos je bestelling te annuleren.

track & trace

Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen, versturen we via de pakketpost van PostNL. Door de grootte van sommige verpakkingen kan dit soms al het geval zijn als je één artikel hebt besteld.
Bij alle bestellingen, dus zowel brievenbuspakjes als pakketpost, sturen we je per e-mail een Track & Trace code zodat je kunt zien waar je pakketje zich bevindt.
Drie werkdagen na je bestelling je pakketje nog niet binnen? Neem dan even contact op, dan zoeken we het voor je uit.

niet thuis?

Ben je niet thuis, dan wordt je pakketje indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Is dit niet mogelijk, dan komt PostNL nog een tweede keer terug. Lukt het dan nog niet om je pakketje te bezorgen, dan wordt deze naar een afhaallocatie gebracht en ontvang je een briefje in de bus waarmee je het pakketje kunt ophalen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops