Bij bestellingen binnen Nederland met een totaal orderbedrag van € 35,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 35,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor de duidelijkheid nog een keertje:
 Gratis verzending bij bestellingen van € 35,- of meer!
 Bij bestellingen onder de € 35,- een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95

Voor België geldt het volgende:
 Gratis verzending bij bestellingen van € 39,95 of meer!
 Bij bestellingen onder de € 39,95 een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95

Let op: wij kunnen een gratis verzending alleen aanbieden wanneer hier ook daadwerkelijk een orderbedrag tegenover staat. Mocht bij retournering de bestelwaarde lager dan 35,- zijn geworden, dan moeten wij helaas alsnog verzendkosten in rekening brengen. Deze worden ingehouden op het retourbedrag. 

Levertermijn:
Alle bestellingen die je op zondag t/m vrijdag voor 22:00 plaatst en betaalt, heb je binnen Nederland een dag later in huis. Bestellingen na 22:00 worden de volgende dag verwerkt. Zo hoef je dus nooit lang op je zwembroek(en) te wachten! Voor België geldt een levertermijn van 48 uur. Wanneer je binnen 5 werkdagen na je bestelling de zwembroeken nog niet in huis hebt, heb je het recht om kosteloos je bestelling te annuleren.

Track & Trace
Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen, versturen we via de pakketpost van PostNL.

Bij alle bestellingen, dus zowel brievenbuspakjes als pakketpost, sturen we je per e-mail een Track & Trace code zodat je kunt zien waar je pakketje zich bevindt.

Drie werkdagen na je bestelling je pakketje nog niet binnen? Neem dan even contact op, dan zoeken we het voor je uit.

Niet thuis?
Ben je niet thuis, dan wordt je pakketje indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Is dit niet mogelijk, dan komt PostNL nog een tweede keer terug. Lukt het dan nog niet om je pakketje te bezorgen, dan wordt deze naar een afhaallocatie gebracht en ontvang je een briefje in de bus waarmee je het pakketje kunt ophalen.

onze shops