Speedo zwembroeken

Speedo is al bijna 100 jaar (!) het meest innovatieve zwemkledingmerk ter wereld voor iedere zwemmer: van beginneling tot wedstrijdzwemmer. Iedereen moet zorgeloos genieten van de vrijheid in het water. Daarom gebruikt Speedo verschillende materialen, zoals gerecyclede stoffen en chloorbestendig Endurance+. Op zwembroeken.nl vind je verschillende Speedo zwembroeken voor heren en jongens, maar ook accessoires, zoals een zwembril of badmuts. Koopjesjagers shoppen in de Speedo sale.

Speedo zwembroeken

32 producten

sort-descending

32 producten

Speedo zwembroek

Vraag iemand om een merk zwembroeken te noemen en de kans is groot dat de Speedo zwembroek het eerste is dat je hoort. De Speedo zwemslip is zelfs zo iconisch dat ‘Speedo’ inmiddels een synoniem is geworden voor de strakke zwemslip. Niet voor niks, want het van oorsprong Australische bedrijf maakt fantastische producten. Bij Speedo zwembroeken staan de functionaliteit en de kwaliteit voorop. Een aantal keer per jaar zijn er nieuwe designs, dus genoeg keus voor de heren die het uiterlijk van de zwembroek ook belangrijk vinden.

Speedo endurance(+)

Het Speedo swimwear uit de Speedo Endurance en Endurance+ collectie heeft een UV-bescherming. Wat je misschien niet weet is dat sommige zwemkleding alsnog UV doorlaat, waardoor je in de felle zon risico loopt. Door de gebruikte materialen wordt daarnaast chloor afgestoten. Het voordeel hiervan is dat het chloor de kleur van je strakke Speedo zwembroek niet aantast. De laatste briljante eigenschap van Speedo Endurance is dat het een sneldrogende stof bevat. Niks vervelender dan nadat je het water uitkomt, urenlang rondloopt met een natte zwembroek. Speedo got your back!

Speedo jammer en zwemboxer

De Speedo zwemshort is ideaal voor een zomerse stranddag, maar een echte zwemmer gaat natuurlijk net als de professional voor een lange zwembroek. Speedo is hierin wereldwijd een topmerk dat voorop staat in innovaties en design. De Speedo jammer is er bij ons in verschillende kwaliteiten en prints. Je vindt hier heren jammers, maar ook Speedo jammers voor jongens. De strakke Speedo zwemboxer met kortere pijpjes dan de jammer heet de Speedo aquashort. Enne, vergeet ook je Speedo zwembril niet op te zetten voor je het startblok op klimt ;).