Shiwi zwembroeken

Shiwi biedt al sinds 1960 stijlvolle badkleding aan, die inmiddels wordt verkocht in meer dan 25 landen. Hier op zwembroeken.nl vind je van dit Nederlandse merk de nieuwste Shiwi zwemshorts voor heren en jongens, inclusief de Shiwi vader en zoon zwembroeken. De zwemkleding heeft extreem vrolijke kleuren en prints, is van een mooie kwaliteit en is uitstekend betaalbaar. Meer korting gezocht? Kijk dan bij de Shiwi sale.

Shiwi zwembroeken

11 producten

sort-descending
zwemshort pelican groen
duurzamer
zwemshort scratch palm groen
duurzamer
zwemshort stretch mike groen II
duurzamer
-17%
jongens zwemshort clownfish groen
duurzamer
zwemshort scratch palm neon groen
duurzamer
zwemshort nick basic groen
duurzamer
jongens zwemshort scratch palm groen
duurzamer
-14%
zwemshort scratched palm groen
duurzamer
jongens zwemshort pelican groen
duurzamer
zwemshort stretch mike groen
duurzamer
zwemshort stretch basic groen
nieuw duurzamer

11 producten

Shiwi zwembroek heren

Op zoek naar een modieuze, maar goed betaalbare heren zwembroek? Shiwi kan weleens jouw merk zijn! The Sunshine Brand brengt je een vrolijke collectie Shiwi zwembroeken. Heren hebben daarbij volop keus, want elk jaar komen er tientallen nieuwe Shiwi zwemshorts online. Doordat een Shiwi zwembroek vaak lekker fris gekleurd is en leuke icoontjes bevat, is-ie nooit saai.

Shiwi prints

Vroeg in het voorjaar verschijnen de nieuwste Shiwi zwembroeken, dus tot die tijd is het een verrassing welke prints er nu weer in de collectie zitten. Eerder waren er al toekans, koikarpers en zonnebrillen op een Shiwi zwemshort te vinden. De ontwerpers laten zich hierbij inspireren door alle mooie dingen in het leven, waarbij de zon vaak centraal staat.