Bezig met laden...

SEA'SONS zwembroeken

SEA'SONS ken je van de zwembroek die van kleur verandert. Een gedreven studentondernemer combineerde in 2018 technologie en mode tot de vrolijke SEA'SONS zwembroeken. Zodra jij in het water plonst, verkleurt je SEA'SONS zwembroek namelijk van de ene kleur naar de andere. Hoe dat werkt? Een tikkeltje temperatuurschommeling en een tikkeltje magie ;). Voor welke van kleur veranderende zwembroek van SEA'SONS ga jij?

SEA'SONS zwembroeken
filter

39 producten

kleurveranderende zwembroek

SEA'SONS zwembroeken is hét merk van de kleurveranderende zwembroeken. Hoe dat werkt? Het heeft allemaal met warmte te maken! Bij kamertemperatuur en koud water heeft de stof van je SEA'SONS zwembroek een donkerdere kleur. Trek je de SEA'SONS zwemshorts aan, dan zorgen je lichaamstemperatuur, de zon en warm water voor een lichtere kleur. Het kan in deze van kleur veranderende zwembroek dus zo zijn dat je in een gele zwembroek de ijskoude zee tegemoet loopt en er in het oranje zwembroek uitwandelt. Cool, hè!

SEA'SONS zwembroeken voor heren en jongens

Je SEA'SONS zwembroek is er in verschillende kleuren en daarom is er voor iedere man wel een perfecte kleurcombi te vinden. Nieuw zijn zelfs de kleurveranderende zwembroeken van SEA'SONS met prints. Maar ook voor jongens is er een bijpassende SEA'SONS zwembroek die van kleur verandert. Zoonlief hoeft dus niet jaloers te worden. SEA'SONS zwemshorts zijn vader en zoon zwembroeken, zodat iedere vent, jong en oud, kan genieten van verraste blikken van andere vakantiegangers in een van kleur veranderende zwembroek van SEA'SONS.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops