Schiesser zwembroeken

Het Duitse merk Schiesser staat bijna synoniem aan kwaliteit. Schiesser is natuurlijk vooral bekend om het ondergoed, maar heeft ook een aantal zwembroeken in de collectie. De look van de zwembroeken is klassiek, met af en toe een sportief model. Dit merk is er voor elk lichaam en daarom zijn een aantal Schiesser zwembroeken ook verkrijgbaar in de grotere maten 3XL, 4XL, 5XL en 6XL.

Schiesser zwembroeken

17 producten

sort-descending
rits zwemslip sir stripe blauw
rits zwemboxer retro stripe blauw
rits zwemboxer retro stripe zwart
rits zwemslip sir stripe zwart
rits zwemslip basic zwart
zwemboxer retro mini logo blauw
rits zwemslip basic blauw
rits zwemboxer retro blauw
zwemshort leafs blauw
nieuw duurzaam
zwemshort flower blauw
nieuw duurzaam
zwemshort stripes blauw & wit
nieuw duurzaam
rits zwemslip print blauw & wit
nieuw duurzaam
rits zwemboxer print blauw & wit
nieuw duurzaam
rits zwemboxer print blauw
nieuw duurzaam
zwemboxer retro mini logo zwart
zwemslip mini logo blauw
zwemslip mini logo zwart

17 producten

Schiesser zwembroek: ga voor strak

De meeste mensen kennen het Schiesser ondergoed, maar het Duitse merk – dat al bijna 150 jaar bestaat – maakt meer dan alleen ondermode. Zo zijn er de Schiesser zwembroeken, die al sinds jaar en dag goed verkocht worden. De populairste modellen zijn de Schiesser zwemslips en zwemboxers. Moet jij de sleutel van het kluisje van het zwembad ergens kwijt, dan is het handig dat veel van deze zwembroeken ook een ritsje hebben. De meeste modellen hebben een klassieke look, bijvoorbeeld met streepjes. Elk seizoen is er ook Schiesser swimwear met een moderne twist te vinden.

Schiesser zwemshort

Naast de strakke zwembroeken, shop je bij ons ook de wijde Schiesser zwemshort. Zoals je van dit merk mag verwachten, is elke Schiesser zwembroek gemaakt van sterke materialen die zorgen voor een degelijke kwaliteit. Op zoek naar een grote maten zwembroek? Dan ben je bij Schiesser ook aan het juiste adres, want ook in de maten 3XL, 4XL, 5XL en 6XL vind je een geschikte Schiesser zwembroek.