Lacoste zwembroeken

Lacoste is in 1933 opgericht door een echte sportman. Zijn bijnaam werd dankzij een lollige weddenschap met zijn coach 'the croc' en een verwijzing hiernaar zie je nog steeds op Lacoste kleding terug. Naast de bekende polo's zijn er nu ook Lacoste zwembroeken met het krokodillenlogo en die verkopen wij hier op zwembroeken.nl. Natuurlijk zie je bij elke Lacoste zwemshort de typisch Franse elegantie en kwaliteit terug. 

Lacoste zwembroeken

14 producten

sort-descending

14 producten

Lacoste zwembroek heren

Op zoek naar een mooie, kwalitatieve zwembroek? Lacoste is in dat geval een goede keuze voor jou! Het Franse merk, dat groot werd door de uitvinding van het poloshirt, wordt vaak in één adem genoemd met de krokodil. Dit iconische symbool vind je dan ook op veel Lacoste zwembroeken terug. Heb je liever geen gevaarlijk roofdier op de pijp van je zwembroek, dan zijn er ook zwembroeken met een grote Lacoste tekst. Wil je ook buiten het water meer van dit fijne merk? Begin met de basis! Op boxers.nl vind je namelijk het mooiste Lacoste ondergoed.

Lacoste zwembroek sale

Aan het einde van het seizoen heb je de mogelijkheid om een Lacoste zwemshort in de sale te shoppen. De Lacoste zwembroek outlet bevat de laatste, overgebleven maten uit de collectie en deze bestel je met een mooie korting. Lacoste swimwear is erg populair, waardoor de keuze in de sale wel beperkt is. Wil je verzekerd zijn van jouw favoriete Lacoste heren zwembroek, wacht dan dus niet te lang met bestellen.