Hugo Boss zwembroeken

Hugo Boss heeft alles op het gebied van mode, dus ook stijlvolle Hugo Boss zwembroeken. Je hebt ze in het blauw of zwart met een groot logo, maar als de zomer dichterbij komt vind je ook genoeg kleur in de HUGO en BOSS collectie. Of je nu op zoek bent naar een Hugo Boss zwemshort, zwemslip, zwemboxer of naar zwemaccessoires zoals Hugo Boss slippers, hier zit je goed. Liever een aanbieding? Kijk bij onze Hugo Boss sale!

Hugo Boss zwembroeken

38 producten

sort-descending

38 producten

Hugo Boss zwembroek heren

Hugo Boss neemt je mee de zee in, want elk model Hugo Boss zwembroek heeft de naam van een vis of zeedier. Wat dacht je van de starfish, de orca, de dolphin of de octopus? Jouw nieuwe Hugo Boss heren zwembroek vind je gegarandeerd bij ons, want elk seizoen – ook in de herfst of winter – zijn er nieuwe exemplaren. Waar de meeste merken namelijk slechts één keer per jaar een collectie uitbrengen, worden er vier keer per jaar nieuwe Hugo Boss zwembroeken gelanceerd. In de jeugdige lijn met HUGO zwembroeken vind je felle kleuren en grote reversed logo’s.

Hugo Boss zwemshort

De Hugo Boss zwemshort is verreweg het populairste item binnen Hugo Boss swimwear. Deze komt in alle maten en kleuren. Een opvallende nieuwe Hugo Boss zwembroek is de Hugo Boss mooneye; een lichtgewicht zwemshort met hele korte pijpjes en een logobalk op het linkerbeen van de zwembroek. Hugo Boss maakt je outfit helemaal af met Hugo Boss slippers.