Bezig met laden...

HOM zwembroeken

HOM, of zoals ze zelf zeggen "Créateurs de sous-vêtements masculins". De oorsprong van dit bedrijf ligt dan ook in Frankrijk, waar het in 1968 allemaal begon. Dit merk heeft inmiddels ook naam gemaakt met HOM zwembroeken; een aantal jaren geleden ging zelfs de hele Franse zwemploeg gekleed in HOM zwemkleding. Koopje gezocht? Check dan de HOM zwembroeken sale!

HOM zwembroeken
filter

14 producten

HOM zwembroek

HOM swimwear is net een beetje anders dan anders. Wat meer edgy zou je kunnen zeggen, met oog voor detail. Zoals het mooie metalen labeltje – met de H van HOM – dat aan elke HOM zwembroek hangt. Bloemenprints en streepjes zijn favoriet bij dit Franse merk en met korte en halflange pijpjes kom je in een HOM zwemshort altijd modieus voor de dag.

HOM zwemslip

Er was een tijd dat de zwemslip alleen gedragen werd door oude mannen die decennia lang vergeten waren de mode een beetje in de gaten te houden. Hoe anders is dat nu. Van Ibiza tot Miami en van het Bloemendaalse strand tot op het Amsterdamse festivalterrein, de zwemslip voor heren is terug! De bovenbenen mogen gezien worden en dus vliegen ook de HOM zwemslips de winkel uit. Ga jij voor een uni gekleurde HOM zwemslip of durf je ook een printje aan?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops