Havaianas slippers

Havaianas slippers, wie kent ze niet? Het zijn waarschijnlijk de populairste slippers op het strand en langs het zwembad! Havaianas zijn vaak uitgevoerd in een klassiek teenslippermodel en vallen met hun kleuren en soms prints behoorlijk op. Omdat Havaianas perfect bij iedere zonnige zwemoutfit passen, vind je hier Havaianas voor heren en Havaianas voor dames en hebben we zo af en toe een leuke Havaianas aanbieding voor je. Bepaal welke maat Havaianas je nodig hebt en vind je nieuwe Havaianas slippers hieronder. Vandaag besteld is morgen in huis!

Havaianas slippers

44 producten

sort-descending

44 producten

Havaianas slippers

De Havaianas slippers zijn geïnspireerd op Hawaii – vandaar de naam, want Havaianas is Portugees voor Hawaiiaans – maar bedacht in Brazilië. Het iconische Braziliaanse vlaggetje dat nog steeds veel slippers siert zou overigens pas in 1998, in verband met het WK voetbal, voor het eerst op de Havaiana slipper te zien zijn. Havaianas is niet zomaar het zoveelste merk slippers, maar in de jaren ‘60 de bedenker van de flip flop. Ook mooi: door het kopen van Havaianas uit de IPE collectie draag je een steentje bij aan het behoud van regenwoud, want 7% van de opbrengst van Havaianas uit deze collectie gaat naar de bescherming van o.a. het Atlantisch Woud en de Amazone.

het hele jaar Havaianas

Havaianas kopen? Er is een voordeel en een nadeel om dat pas aan het einde van de zomer te doen. Het nadeel is dat als je ze dan elke dag buiten gaat dragen, de kans bestaat dat je kleine teen eraf vriest. Het voordeel is dat je in de Havaianas sale een mooie korting kunt scoren. Bovendien komen je slippers ook binnenshuis, in de sportclub of sauna goed van pas en kun je ze ook maar alvast in huis hebben voor de volgende zomer. Gelukkig hebben we genoeg soorten, van zwarte Havaianas tot geprinte, zodat er altijd een paar voor je tussen zit.