Happy Socks zwembroeken

Happy Socks of happy zwembroek? Wat dacht je van allebei, want dit kleurrijke merk dat je kent van de sokken heeft een verrassing voor je: Happy Socks zwembroeken en Happy Socks slippers! Uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog en ze kregen stuk voor stuk een fijne print. Want in de zomer is er toch niets leuker dan een beetje happiness met Happy Socks swimwear?
PS Happy Socks voor aan je voeten shop je bij sokken.nl!

Happy Socks zwembroeken

3 producten

sort-descending
-14%
slippers stripe multi III
slippers cloudy blauw
-20%
slippers smiley daisy roze / groen

3 producten

Happy Socks zwembroek

Op zoek naar een nieuwe zwembroek? Happy Socks is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt, maar de Happy Socks zwembroeken zullen je zeker niet teleurstellen. Bananen, hula danseressen, smileys en nog veel meer gekkigheid: je vind ze op je nieuwe Happy Socks zwemshort. Gaan meerdere generaties samen op pad, dan kun je matchen door voor vader en zoon dezelfde Happy Socks zwembroek te bestellen.

Happy Socks slippers

Na eerder geproefd te hebben aan de wereld van de slippers door een collab met Havaianas, produceert Happy Socks de slippers sinds kort zelf. Ze zijn direct niet meer weg te denken uit het zomerse winkelschap. Uiteraard kun je ook hier weer een kleurexplosie verwachten van het Zweedse merk. Denk aan stippen, gekleurde strepen, palmbomen en camouflageprints op je Happy Socks slippers. Na aankoop van je Happy Socks swimwear nog niet blij genoeg? Op boxers.nl vind je Happy Socks ondergoed.