GANT zwembroeken

Het Amerikaanse merk GANT begon in 1949 met het maken van vrijetijdskleding waarmee je er netjes, maar toch casual uit kan zien. GANT zorgde voor een ware revolutie in de Amerikaanse kledingstijl door shirts met kleur te introduceren. Tegenwoordig houdt GANT nog steeds vast aan kleur, en zijn er naast GANT shirts, boxers en andere kledingstukken ook zwembroeken. GANT zwembroeken zijn altijd kwalitatief en modern. Shop je favoriete GANT zwembroek voor heren op zwembroeken.nl

GANT zwembroeken

15 producten

sort-descending
zwemshort mini logo blauw V
duurzaam
zwemshort mini logo groen
duurzaam
zwemshort mini logo blauw II
duurzaam
zwemshort mini logo roze
duurzaam
zwemshort mini logo blauw III
duurzaam
zwemshort mini logo oranje
duurzaam
zwemshort mini logo rood II
duurzaam
zwemshort mini logo blauw
duurzaam
zwemshort seersucker stripes blauw & rood
nieuw duurzaam
zwemshort oleander leaf print multi
nieuw duurzaam
zwemshort leaf print blauw & wit
nieuw duurzaam
pet logo beige
nieuw
pet logo zwart
nieuw
zwemshort mini logo blauw IV
duurzaam
zwemshort mini logo rood
duurzaam

15 producten

GANT zwembroek

Bernard Gantmacher — oprichter van GANT — zette als student aan het begin van de 20e eeuw kledingstukken in elkaar. Hoewel dus al jong in de weer in de kledingindustrie, zou het even duren voor hij zijn eigen merk begon. Maar niet zonder succes want inmiddels is GANT, met het herkenbare logo en de preppy look, een serieus modemerk dat wereldwijd verkocht wordt. Bij ons shop je de uni gekleurde GANT zwembroek met logo in verschillende kleuren. Ook zijn er elk seizoen zwemshorts met prints te vinden, zoals florals en streepjes. Een GANT zwemshort is er echt voor iedereen, want het merk produceert ook grote maten zwembroeken in 3XL, 4XL en 5XL.

GANT zwembroek sale

Wat is er leuker dan een GANT zwembroek? Een GANT zwembroek in de sale natuurlijk. Aan het einde van het seizoen willen ook wij onze voorraad zwembroeken omlaag brengen en dat geeft jou een mooie gelegenheid om een GANT zwemshort met korting te kopen. Uiteraard geldt hierbij dat lang niet alle kleuren en maten dan nog voorradig zijn, dus wil je zeker zijn van een ruim assortiment GANT zwembroeken: shop op tijd.