Emporio Armani zwembroeken

Al in 1974 begon Giorgio Armani himself zijn modehuis, waarna in 1981 het label Emporio Armani ontstond. Dit merk staat bijna synoniem aan het typisch Italiaanse luxe-gevoel en dat zie je direct terug bij de Emporio Armani zwembroeken. Bij ons vind je verschillende zomerse artikelen van Emporio Armani, zoals ook EA7 zwembroeken en slippers. Enne, in de Emporio Armani sale vind je de mooiste koopjes!

Emporio Armani zwembroeken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Emporio Armani zwembroek heren

Wie kiest voor Armani, wil natuurlijk ook een fraai logo op zijn Armani zwemshort. Dat komt mooi uit, want wij hebben een groot assortiment Emporio Armani zwembroeken voor heren. Kies bijvoorbeeld voor een subtiele logoband of shop een Armani zwembroek met groot Eagle logo om echt op te vallen. Om je strandoutfit af te maken, neem je er een paar Emporio Armani slippers bij. En is het tijd om na het strand of zwembad nog een restaurant of feestje op te zoeken, dan begint jouw outfit natuurlijk met Armani ondergoed.

EA7 zwembroek

Modetycoon Giorgio Armani is een groot fan van voetbalclub AC Milan. Dus toen zijn goede vriend Andriy Shevchenko daar in 2004 met rugnummer 7 speelde, besloot Armani hier wat mee te doen. Hij doopte de sportieve lijn van Emporio Armani EA7, dat staat voor passie, stijl en prestatie. Dat kan zeker gezegd worden voor een EA7 zwembroek. Mooie materialen en een goede pasvorm is wat je kunt verwachten bij dit merk van Armani. Met een EA7 zwembroek zit, lig, sta of zwem jij wel goed.