Diesel zwembroeken

Nog ver voor de Diesel zwembroek bestond, begon Diesel in 1978 met denim. En sindsdien heeft dit merk naam gemaakt in de mode-industrie! Zowel de marketing als de collecties van Diesel zijn opvallend te noemen. De zwembroeken van Diesel zijn origineel, speels, kleurrijk en van een topkwaliteit. Een Diesel sandy zwemshort of een felgekleurde Diesel zwemslip: met welke Diesel zwembroek start jij je zomer?

Diesel zwembroeken

3 producten

sort-descending
-40%
zwemshort nico big side logo zwart
-12%
rits zwemshort runner small logo zwart
-29%
zwemshort dolphin double waistband logo zwart II

3 producten

Diesel zwembroek heren

De Diesel zwembroek komt in allerlei soorten en maten, maar één ding weet je zeker: hij is nooit saai. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sandy fold & go, een zwembroek die je na het zwemmen zo op kunt vouwen dat hij in een handig tasje zit? In de collectie Diesel zwembroeken is er voor ieder wat wils. Het merk draait zijn hand bijvoorbeeld niet om voor een felgekleurde neon gele zwemslip of een zwemboxer met camouflageprint. Maar de populairste Diesel zwembroek is toch echt de zwemshort.

Diesel zwemshort

De losse Diesel zwemshort shop je in verschillende lengtes en met een logo naar keuze op je zwembroek. Diesel heeft een mohawk logo, van de man met de hanekam en met de tekst ‘only the brave’. Maar je vindt ook zwembroeken met de ‘for successful living’ slogan. Een geslaagde dag op het water heb je in elk geval met de Diesel zwemshorts, want deze zijn gemaakt van mooie materialen. Alle Diesel zwemshorts die je bij ons shopt hebben een elastische band. Wil je ook na je zwemsessie goed voor de dag komen, kijk dan eens bij het Diesel ondergoed.