Bezig met laden...

Diesel zwembroek

Diesel werd in 1978 opgericht en heeft sindsdien snel naam gemaakt in de mode-industrie. Niet alleen de collecties, maar ook de marketing van Diesel is opvallend te noemen. Diesel zwembroeken zijn origineel, speels, kleurrijk en van een topkwaliteit.

Maatadvies: De zwembroeken van Diesel vallen over het algemeen wat klein. Neem dus bij twijfel altijd de grotere maat.

Diesel zwembroek
toon filter

9 producten

9 producten

Diesel zwembroek heren

De Diesel zwembroek komt in allerlei soorten en maten, maar één ding weet je zeker: hij is nooit saai. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sandy fold & go, een zwembroek die je na het zwemmen zo op kunt vouwen dat hij in een handig tasje zit? In de collectie Diesel zwembroeken is er voor ieder wat wils. Het merk draait zijn hand bijvoorbeeld niet om voor een felgekleurde neon gele zwemslip of een zwemboxer met camouflageprint. Maar de populairste Diesel zwembroek is toch echt de zwemshort.

Diesel zwemshort

De losse Diesel zwemshort shop je in verschillende lengtes en met een logo naar keuze op je zwembroek. Diesel heeft een mohawk logo, van de man met de hanekam en met de tekst ‘only the brave’. Maar je vindt ook zwembroeken met de ‘for successful living’ slogan. Een geslaagde dag op het water heb je in elk geval met de Diesel zwemshorts, want deze zijn gemaakt van mooie materialen. Alle Diesel zwemshorts die je bij ons shopt hebben een elastische band. Wil je ook na je zwemsessie goed voor de dag komen, kijk dan eens bij het Diesel ondergoed.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops