Claesen's zwembroeken

Oh oh, helaas verkopen we geen Claesen's zwembroeken meer, maar tussen al onze jongens zwembroeken vind je vast een nieuwe favoriet.

Claesen's is een oer-Hollands bedrijf wat in 1993 is opgezet door twee studenten van de Universiteit van Amsterdam. Naast het comfortabele ondergoed van hoogstaande kwaliteit, kwamen er in 2001 voor het eerst Claesen's zwembroeken voor de jongste jongens onder ons. En guess what: deze kleurrijke Claesen's zwemhorts en zwemboxers zijn te vinden op zwembroeken.nl!

Claesen's zwembroeken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Claesen’s zwembroek

Als het om kinderzwembroeken gaat, kun je twee kanten op: sommige kids willen op de oudere boys op het strand lijken en anderen kiezen het liefst voor vrolijke ontwerpen. Een Claesen's zwembroek is van de laatste categorie en heeft voornamelijk prints die echt leuk zijn voor de jongere kinderen. Van een onderwaterwereld tot schildpadden en sterren: elk jaar is er weer iets nieuws te vinden. Zo’n schattige Claesen’s zwemshort of zwemboxer shop je in het voorjaar al vanaf maat 92.

meer van Claesen’s

Heb je een mooie Claesen's zwemshort uitgezocht en wil je de outfit van je kind helemaal compleet maken? Kijk dan op onze webshop boxers.nl naar het Claesen’s ondergoed, waar je naast kinderondergoed ook kwalitatief herenondergoed shopt. Nog meer voor mannen? Op shirts.nl vind je de mooiste basic Claesen’s T-shirts.