Brunotti zwembroeken

De Italiaanse Claudio Brunotti vestigt zich in 1979 in Scheveningen, waar hij een werkplaats op zet en eigen surfboards ontwerpt. Vijf jaar later begint Brunotti met T-shirts en eigenlijk is de rest 'geschiedenis'. Inmiddels kun je de Brunotti zwembroek hier online vinden en dat voor een zacht prijsje. Vooral de crunot zwemshort is in zijn vrolijke kleuren populair.

Brunotti zwembroeken

11 producten

sort-descending
-57%
jongens zwemshort marky oranje II
duurzamer
jongens rits zwemshort palms blauw
duurzamer
-49%
jongens zwemshort crunotos blauw
duurzamer
-57%
jongens zwemshort marky oranje
duurzamer
jongens zwemboxer samiery blauw
duurzamer
-64%
jongens zwemshort hesty groen
-20%
kids zwemshirt surfly blauw
kids zwemshirt surfly zwart
-57%
jongens zwemshort marky blauw
duurzamer
-64%
jongens zwemshort hester logo blauw II
kids waterschoen paddle zwart

11 producten

Brunotti zwembroek heren + jongens

Wanneer je ambassadeurs hebt die op wereldniveau surfen, kun je met recht van een echt surfmerk spreken. Zo heeft Brunotti tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe en wereldkampioen kiten Youri Zoon aan zich verbonden. Naast de Brunotti zwembroek maakt het merk ook surfboards, zonnebrillen, waterschoenen en nog veel meer artikelen die jouw tijd op of bij het water een stuk aangenamer zullen maken. Binnen de collectie Brunotti zwembroeken vind je zowel zwemshorts als zwemboxers, voor heren en jongens.

Brunotti zwemshort

Het bekendste item van Brunotti is de Brunotti zwemshort. Omdat ieders voorkeur weer anders is, is er een brede keus aan Brunotti zwemshorts. Zo kun je gaan voor een zwembroek met volledig elastische band of een semi-elastische sluiting met waistband die wat nauwer aansluit, maar waar de pasvorm ook wat nauwkeuriger komt. Uiteraard is er ook verschil in de lengte van de pijpen van de zwemshorts en zijn er zowel vrolijke printjes als uni shorts te scoren. Shop dus nu jouw ideale Brunotti zwembroek en spring op je surfplank (of van de duikplank).