Zwembroeken Trends 2016

Bezig met laden...

Heren, het is zover: de zomer is in aantocht. En dat betekent dat de stranden en zwembaden weer mogen dienen als levensgrote catwalks. Maar om dit met volle overtuiging te kunnen doen, moet je natuurlijk wel weten wat de perfecte heren zwembroek is om de crowd omver te blazen. Welke zwembroek kan dit jaar wel, en welke mag in dat stoffige hoekje van de kast blijven liggen? Aanschouw: de zwembroeken trends voor de zomer van 2016.

web-_DSC9235

Showen, die benen

Het was al geen goed idee om leg day te skippen, maar deze zomer is het helemáál not done. De zwembroeken mogen namelijk wijd en kort, korter, kortst. Weg met die lange boardshorts (zooo 2012) en kom maar door met die zonnebrand, want dat witte niemandsland tussen je knie en je nieuwe korte zwembroek moet waarschijnlijk wel even wennen aan al dat zonlicht. Maar daarna ben jij ongetwijfeld de meest sexy man van het strand. Onder andere Diesel zwembroeken en Bjorn Borg zwembroeken zijn er in een kort model.

bjornborg_161150-272001-71141_voorkant diesel kort

 Alle kleuren van de regenboog

Zwarte, grijze en donkerblauwe zwembroeken zijn een tijdje geleden al gedegradeerd naar ‘saai’, want zeg nou eerlijk: wie wil er een donkere zwembroek als er zwembroeken zijn in alle kleuren van de regenboog? Ook deze zomer kan het niet fel genoeg. Felblauw, knalrood en gifgroen zijn zomerse kleuren die het altijd wel goed doen, en voor de lefgozers: kies een keer voor roze! Of een leuke combi, van blauw en roze bijvoorbeeld. Alles mag in 2016.

shiwi_4162101006-406_voorkant muchachomalo_2058solid03_voorkant diesel

 Hawaii 2.0

Oh ja, en zwembroeken zijn niet alleen saai door hun kleur. Een effen zwembroek is misschien makkelijk en kan altijd wel, maar eigenlijk willen we deze zomer gewoon een lekker printje op die billen zien. Als het even kan, kies dan dus voor een zwembroek met strepen, stippen, of natuurlijk de absolute klassieker: met bloemen. Die doet het namelijk, net als vorig jaar, bijzonder goed deze zomer. Zo zie je maar weer dat die Hawaii-look hartstikke tijdloos is.

hom_360016-m023_voorkant shiwi_4162101010-307_voorkant

Waar wacht je nog op?! Shop hier alle heren zwembroeken!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops