Zwembroeken in 2017: wat zijn de trends?

Bezig met laden...
Als je het ons vraagt, is het hoog tijd voor een nieuw zomerseizoen. De ene na de andere collectie stroomt binnen en het begint aardig duidelijk te worden met welke zwembroek je in 2017 wel of niet op het strand kunt verschijnen. Moet je de jouwe nog scoren, of ben je gewoon benieuwd naar what’s hot & what’s not? Dit zijn dé zwembroeken van 2017!   Zwembroeken 2017

Logo’s

We zien ze op sokken, we zien ze op jurkjes en we zien ze op shirts: het is blijkbaar weer hartstikke in om pontificaal te koop te lopen met het merk dat je draagt. Op een zwembroek mag zo’n logo anno 2017 dus ook zeker niet ontbreken. Klein of groot, recht of schuin, Calvin Klein, Tommy Hilfiger of Hugo Boss: kom maar door met die logo’s!
Hugo Boss Octopus € 69,95 Calvin Klein Runner € 49,95 Tommy Hilfiger Logo € 69,90

The real deal

Nog geen vakantiebestemming gepland? Begin voor de verandering eens met een nieuwe zwembroek, en wie weet krijg je spontaan inspiratie.Zwembroeken met een fotoprint zijn namelijk oververtegenwoordigd dit jaar - en dus wil jij er ook een. Van tropisch strand tot zonnig zwembad: een bijzonder uitzicht draag jij altijd bij je met zo’n foto-zwembroek.
Shiwi Portofino € 39,95 Diesel Poolside € 69,95 O'Neill Photoprint € 55,99

Verstopt

Deze zomer sta jij verdekt opgesteld, want legergroen is het helemaal in 2017. De groentint is redelijk tijdloos, maar ondanks z’n eigenschap om verstopt te zijn geniet legergroen met volle teugen van wat extra publiciteit. Extra punten op ‘t strand scoor je met een heuse legergroene camouflageprint.
Brunotti Army € 39,95 Jack & Jones Camo € 24,95 Hugo Boss Seabream € 54,95

Blijvertjes

Echt trends kun je ze inmiddels niet meer noemen, aangezien ze zich al een jaar of twee, drie herhalen, maar toch horen ze hiertussen: de zwembroek mag ook in 2017 weer lekker kort, kleurrijk en bebloemd zijn. Never gets old. Oh, en als je voor kleurrijk gaat, kies dan als het effe kan een pastelkleur, want die doen het steeds beter. Wat dacht je van mintgroen, zacht-oranje of lichtroze? 
Gant Groen € 54,95 Shiwi Ikat € 24,95 Brunotti Orange € 39,95
Zwembroeken 2017
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops