Zomerklaar in je nieuwe Calvin Klein swimwear

Je kunt er niet meer omheen: ook deze zomer is de trend der trends terug. Of eigenlijk nooit weggeweest. We hebben het over zwembroeken met logo's! Stiekem willen we deze zomervakantie allemaal met een hip logo op het strand of zwembad pronken (ja toch?!). Calvin Klein kan er wat van en daarom is de nieuwe collectie een perfecte reden om eens flink toe te geven aan je logoliefde. Shoppen maar!

Calvin Klein zwembroek heren

kies je favoriete Calvin Klein zwembroek

Koning logo aka Calvin Klein heeft al veel van zijn nieuwe collectie gedropt op zwembroeken.nl. En natuurlijk zit daar genoeg moois tussen – al zeggen we het zelf. Het fijne is dat je in zo'n Calvin Klein herenzwembroek altijd weet dat je er volgens de laatste trends bijloopt. Vooral de zwarte en blauwe zwemshorts zijn populair, maar ook voor wat kleur is CK je merk. En wat dacht je van de Calvin Klein jongenszwembroeken? Al deze vader en zoon zwembroeken passen precies bij die van paps.

en maak het af met bijpassende accessoires

Maar... met een nieuwe zwembroek alleen ben je er nog niet. Stel we kunnen weer op vakantie – en dat wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk – dan heb je meer nodig. Met bijpassende zwemaccessoires van Calvin Klein ben jij past echt zomerklaar. Calvin Klein strandlaken mee, Calvin Klein pet op, Calvin Klein slippers aan en gaan. Het fijne is dat je het allemaal bij ons online shopt. En dat er een ruime keuze is aan bijpassende accessoires. Want wie helemaal gekleed in Calvin Klein gaat, is natuurlijk écht het mannetje langs het water.

Heb je na het lezen van deze blog al wel zin in de zomer, maar ben je nog niet zomerklaar? Bekijk dan nog even al onze swimwear van Calvin Klein.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops