Zo vind je de beste sport- of wedstrijdzwembroek

De vakantieperiode zit erop en alsof dat nog niet vervelend genoeg is, zit je nu ook nog met de vakantiekilo's opgescheept. Tijd om van je luie stoel te komen! Als jij de motivatie vindt om de sportieve man uit te hangen in het zwembad, geven wij je tips voor het vinden van de perfecte sport- of wedstrijdzwembroek.

wedstrijd zwembroek heren speedo

de regelmatige zwemmer: sportzwembroek

Ben je van plan om wekelijks een duik te nemen en serieuze baantjes te trekken? Haal dan je strakke sportzwembroek van merken als Speedo of PUMA tevoorschijn. Je hebt keuze uit de zwemslip, zwemboxer en zwemjammer, afhankelijk van jouw wensen. Hoe langer de sportzwembroek is, hoe sneller jij door het water roetsjt en hoe beter jouw bovenbenen en billen worden ondersteund. Daarnaast zijn sportzwembroeken beter bestand tegen chloor en UV-straling. En al staat een strakke herenzwembroek niet bekend als sexy, je moet maar zo denken: straks ziet iedereen die gespierde benen van je ;).

de professional: wedstrijdzwembroek

Begin je binnenkort met proffessionele zwemtrainingen, waterpolo of zelfs met wedstrijdzwemmen? Dan kun je niet zonder zwemjammer. Het is voor jou nóg belangrijker dat je soepel door het water beweegt en je spieren ondersteunt in een wedstrijdzwembroek. Een Speedo jammer biedt de perfecte, elastische pasvorm en gaat ontzettend lang mee. Waar het speciale endurace materiaal tien keer beter bestand is tegen chloor, is de endurance+ collectie zelfs 100% chloorafstotend én voorzien van een factor 50 UV-protection. Perfect als professionele wedstrijdzwembroek dus!

Zorg naast je sport- of wedstrijdzwembroek voor de juiste zwemaccessoires, zoals een zwembril en badmuts en je bent ready to go.

verder naar heren zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops