Zo vind je de beste sport- of wedstrijdzwembroek

Bezig met laden...

Het nieuwe jaar is begonnen en de eerste vakanties staan weer voor de deur. Tijd om te werken aan die summer body van je! Ga je dit voorjaar zwemmen bij je all inclusive hotel in het buitenland of trek je iedere ochtend wat baantjes in het binnenbad bij jou om de hoek? Hoe dan ook: als jij de motivatie vindt om de sportieve man uit te hangen, geven wij je tips voor het vinden van de perfecte sport- of wedstrijdzwembroek.

sport swimwear

de regelmatige zwemmer: sportzwembroek

Ben je van plan om wekelijks een duik te nemen en serieuze baantjes te trekken? Haal dan je strakke sportzwembroek van merken als Speedo of PUMA tevoorschijn. Je hebt keuze uit de zwemslip, zwemboxer en zwemjammer, afhankelijk van jouw wensen. Hoe langer de sportzwembroek is, hoe sneller jij door het water roetsjt en hoe beter jouw bovenbenen en billen worden ondersteund. Daarnaast zijn sportzwembroeken beter bestand tegen chloor en UV-straling. En al staat een strakke herenzwembroek niet bekend als sexy, je moet maar zo denken: straks ziet iedereen die gespierde benen van je ;).

Speedo zwemslip
31,99
PUMA zwemboxer
24,99
Speedo zwembril
35,95

de professional: wedstrijdzwembroek

Begin je met professionele zwemtrainingen, waterpolo of zelfs met wedstrijdzwemmen? Dan kun je niet zonder zwemjammer. Het is voor jou nóg belangrijker dat je soepel door het water beweegt en je spieren ondersteunt in een wedstrijdzwembroek. Een Speedo jammer biedt de perfecte, elastische pasvorm en gaat ontzettend lang mee. Waar het speciale endurace materiaal tien keer beter bestand is tegen chloor, is de endurance+ collectie zelfs 100% chloorafstotend én voorzien van een factor 50 UV-protection. Perfect als professionele wedstrijdzwembroek dus!

Speedo jammer
47,95
Speedo jammer
41,99
Speedo badmuts
11,95

Zorg naast je sport- of wedstrijdzwembroek voor de juiste zwemaccessoires, zoals een zwembril en badmuts en je bent ready to go.

verder naar heren zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops