Welke kleur zwembroek kies jij?

Zwembroeken zijn er in alle soorten, maten én kleuren. Maar ja, die kleuren, daarin is nogal wat keuze. Houd je bij het zwart of ga je aankomende zomer voor wat opvallenders? Enne, welke kleur zwembroek past eigenlijk het best bij je? Op dat alles hebben wij het antwoord dat je zoekt, zodat je weet voor welke kleur herenzwembroek je moet gaan.

heren zwembroeken kleuren

1. blauwe zwembroek

Blauwe zwembroeken komen elk jaar volop terug. Niet gek, want de kleur van het water staat eigenlijk iedereen. Waar je met rustig donkerblauw altijd goed zit, is lichtblauw lekker fris en vrolijk.

2. gele zwembroek

Het is het hele jaar door zomer met de kleur van de zon. Een gele zwembroek showt jouw positiviteit en humor. Pas wel op met spierwitte benen, want flets is vast niet waar je voor wilt gaan.

3. grijze zwembroek

De grijze zwembroek is mannelijk en voor elke leeftijd, of je nou piepjong bent of je haren net zo grijs zijn als je zwembroek. Grijs is een veilige keuze en toch voel jij je hierin net zo sterk als staal.

4. groene zwembroek

Wil jij je volgende zwemsessie gaan voor stoer? Groene zwembroeken hebben precies wat jij zoekt. Je moet alleen nog even kiezen tussen lichtgroen, felgroen, donkergroen en legergroen.

5. oranje zwembroek

Je gebruinde huid lijkt extra bruin in een felle kleur. De oranje zwembroek is dan een perfecte keuze! Tegelijkertijd promoot je Nederland effe op vakantie of tijdens je favoriete sportwedstrijd.

6. rode zwembroek

Rood is de kleur van kracht, lef, liefde en passie. Klinkt goed, toch? Precies daarom is het een goed idee om als een ware held op het strand rond te lopen in een baywatch rode zwemshort.

essential 16

7. roze zwembroek

Roze zwembroeken zijn gedurfd maar wel hot in zwembroekenland. Wees een trendsetter en durf deze kleur vol trots te dragen. Extra leuk: je huid lijkt nog bruiner in deze felle kleur.

starfish short roze II

8. witte zwembroek

Niet iedereen kan het hebben, maar als je een donkere huidskleur hebt, staat een witte zwembroek je fantastisch. Het kleurcontrast laat je benen namelijk extra mooi uitkomen.

contour logo III zwemshort wit

9. zwarte zwembroek

Twijfel je nog over de kleur van je zwembroek? Sla de plank niet mis ga voor het populaire zwart. De zwarte zwembroek is perfect voor mannen die stijlvol, maar niet te opvallend voor de dag willen komen.

zwemshort zwart

Nog even alle zwembroeken onder elkaar zien voordat je een kleur kiest? Bekijk onze herenzwembroeken.

verder naar heren zwembroeken

onze shops