Welk PUMA model is jouw favoriet?

Bezig met laden...

Met het versoepelen van het reisadvies en het openen van de zwembaden kunnen we weer voorzichtig plannen maken voor de zomer. Een vakantie in eigen land of toch een tripje naar Frankrijk? Hoe je zomer er ook uit gaat zien, een zwembroek is onmisbaar. Met de collectie van PUMA kan je alle kanten op. Van een casual zwemshort voor een ontspannen dag op het strand tot een zwemslip waarmee de serieuze baantjes getrokken worden. Bekijk de verschillende modellen en kies je favoriet. 

puma zwembroeken

de zwemshorts

Een dagje strand of een andere ontspannen zomerse dag op de planning? Dan zijn de casual zwemshorts van PUMA perfect! Er is een model met een korte en een langere pijp en je hebt keuze uit verschillende prints en kleuren.

zwemshort logo   zwemshort zebra   zwemshort basic 

 

de zwemboxer

De zwemboxer is ideaal voor een vakantie naar Frankrijk waarbij de heren in sommige gevallen een strakke zwembroek moeten dragen. Ook heeft PUMA nog een model met een langere pijp, de jammer, die geschikt is voor het professionele werk: baantjes trekken! 

zwemboxer logo jammer zwemboxer rood

 

de zwemslip

Nog een maand tot de zomervakantie begint en om zelfverzekerd over de boulevard te paraderen moet er nog even flink getraind worden. Met een zwemslip van PUMA gaan de baantjes bijna vanzelf en ga jij fit de vakantie in.

zwemslip logo zwemslip blauw  zwemslip logo

 

Waar je deze zomer ook uithangt, PUMA heeft de perfecte zwembroek. Bekijk de rest van de collectie en laat ons weten welk model jij kiest.

puma zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops