x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Waarom jij minstens één zwemboxer nodig hebt

Bezig met laden...

Strakke zwemboxer of wijde zwemshort: het blijft altijd een beetje een dingetje. Natuurlijk heeft ieder zo z'n voorkeur, maar we vinden het toch niet helemaal eerlijk dat die regelmatig naar de wijde short uitgaat. Elke man heeft toch gewoon minstens één strakke zwemboxer nodig? Al is het maar om deze redenen!

1. voor op vakantie

Like it or not, maar in sommige vakantielanden zoals Frankrijk en Italië zijn ze behoorlijk streng wat hygiëne betreft en gelden speciale zwembroekregels. En aangezien zo'n wijde short niet voldoet aan hun eisen, moet je daar verplicht met een strakke zwembroek te water.

Afbeeldingsresultaat voor gif alrighty

2. voor die sportieve ingeving

Mocht je ineens beslissen dat baantjes trekken dé manier is om eindelijk van die kerstkilootjes af te komen terwijl het al bijna opnieuw kerst is, dan doe je dat natuurlijk supergestroomlijnd in een sportzwembroek: de zwemboxer.

Gerelateerde afbeelding

3. voor onder je zwemshort

Ha! Best of both worlds, wat zeg je daarvan? Als je dan toch een boxer onder je zwemshort wilt dragen (om welke reden dan ook), dan kan het er maar beter eentje zijn die bedoeld is om in te zwemmen.

Afbeeldingsresultaat voor gif makes sense

4. voor minder ongemakkelijkheid

Een zwemboxer kan ook gewoon onder een korte broek, bijvoorbeeld als je tijdens je vakantie eerst nog even in een dorpje gaat rondwandelen. Zo bespaar je jezelf de awkwardness die 'omkleden op het strand' heet.

Afbeeldingsresultaat voor gif forgetting sarah marshall

5. voor op de glijbaan

Als jij kneiterhard van de glijbaan wil gaan, heb je maar één optie: zwemboxer. Stop 'm stiekem between the cheeks voor recordbrekende snelheden!

Afbeeldingsresultaat voor gif its on

6. voor extra zelfvertrouwen

Hier hebben we maar één ding op te zeggen: wees blij met what mama gave you en ga er gewoon voor. Weg met dat slechte imago, want zeg nou eerlijk: wat is hier mis mee?! In sommige gevallen is de zwemboxer zelfs de juiste zwembroek voor jouw figuur.

Gerelateerde afbeelding 

verder naar zwemboxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops