Waarom jij een zwembroek met ritszakken moet hebben

Bezig met laden...

Even je portemonnee opbergen voor een drankje bij dat hippe strandtentje of tijdens het shoppen van wat leuke souvenirs: dat zwemshorts met zakken handig zijn hoeven we vast niet uit te leggen. Maar wist je ook dat de zwembroek met ritszak bestaat? Hm, als je het ons vraagt is het shoppen van een zwembroek met ritszakken helemaal niet zo’n gek idee.

zwembroek met ritszakken

zwembroek met ritszakken: waarom hebben?

Stel je voor: jij loopt op vakantie langs een drukke boulevard, voelt in die open steekzakken van je en… ineens heb je alleen de stof van je zwembroek in je hand in plaats van je mobiel. En heb je hem toch ergens verloren. Of stel dat je met je sleutels in je zakken een bommetje in het zwembad maakt. Oepsie, da’s niet slim natuurlijk. Een jas wil je toch ook het liefst met ritsvakken? Waarom een zwembroek dan niet? Het is o zo handig: je zwembroek is ineens ook ideaal als gewone, zomerse short en jij raakt niks meer kwijt. Need we say more?

deze zwembroeken met rits hebben we

Er zijn een heleboel merken die aan zo’n praktische zwembroek met ritszakken dachten. Zo zijn Superdry en Muchachomalo dol op zwemshorts met een rits. Bij de Fold & Go zwemshorts van Diesel heeft de zipper zelfs niet één, maar twee functies. Naast je sleutels en andere items stop je ook de short zelf in zijn zak, zodat je een opgevouwen mini-pakketje overhoudt. Handig meenemen! Zelfs wat strakke zwemslips, boxers en jammers van Schiesser en Speedo doen mee.

Denk jij: ik moet nú een zwembroek met ritszakken hebben? Dan shop je er gewoon een op zwembroeken.nl. 

verder naar zwembroeken met ritszakken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops