x

zomersale - tot 50% korting op al je favoriete merken

Waarom jij een zwembroek met ritszakken moet hebben

Even je portemonnee opbergen voor een drankje bij dat hippe strandtentje of tijdens het shoppen van wat leuke souvenirs: dat zwemshorts met zakken handig zijn hoeven we vast niet uit te leggen. Maar wist je ook dat de zwembroek met ritszak bestaat? Hm, als je het ons vraagt is dat nog helemaal niet zo’n gek idee.

zwembroek met ritszakken

nou, waarom dan ;)?

Stel je voor, jij loopt op vakantie langs een drukke boulevard, voelt in die open steekzakken van je en… ineens heb je alleen de stof van je zwembroek in je hand in plaats van je mobiel. Of als je met sleutels in je zakken een bommetje in het zwembad maakt. Oepsie, da’s niet slim natuurlijk. Een jas wil je toch ook het liefst met ritsvakken, waarom een zwembroek dan niet? Het is o zo handig: je zwembroek is ineens ook ideaal als gewone, zomerse short en jij raakt niks meer kwijt. Need we say more?

deze staan voor je klaar

Er zijn een heleboel merken die aan zo’n praktische rits dachten. Zo heeft Colourful Rebel alleen maar zwemshorts met een rits en zijn ook Superdry en Muchachomalo er dol op. Bij de Fold & Go shorts van Diesel heeft de zipper zelfs niet één, maar twee functies. Naast items stop je ook de short zelf in zijn zak, zodat je een opgevouwen mini-pakketje overhoudt. Handig meenemen! Zelfs wat strakke zwemslips, boxers en jammers van Schiesser en Speedo doen mee. En heb je dit strandlaken al gezien? Bonustip: er is sale dus maak er snel een megagoedkope aankoop van.

ritszakken  

onze shops