Vier Koningsdag thuis, help het Rode Kruis!

Dit jaar staat Koningsdag meer dan ooit in het teken van samen zijn. Samen in actie komen om Nederland te helpen en lief te zijn voor elkaar. Om hierbij een handje te helpen doneren we alleen vandaag 15% van jouw order aan het Rode Kruis. Help je mee?

hoe werkt het?

Easy! Het enige wat jij hoeft te doen is vandaag je zwembroek bij ons shoppen. Dit gaat gewoon zoals je van ons gewend bent en zonder dat jij extra kosten maakt. Het enige verschil is dat wij ervoor zorgen dat 15% van jouw order terechtkomt bij het Rode Kruis. Een voorbeeldje: jij hebt voor 50 euro aan nieuwe zwembroeken geshopt en bij ons betaald. Dan doneren wij 7,50 voor het goede doel. Zo willen we uiteindelijk een flink bedrag ophalen waarmee we de zorg een hart onder de riem steken en samen sterk staan tegen corona.

wat doet het Rode Kruis?

Het Rode Kruis is dé organisatie die hulp biedt aan mensen in nood. Dankzij donaties kunnen ze wereldwijd ondersteuning bieden in tijden van het coronavirus. Dit doet het Rode Kruis op de volgende manieren:

  • Hulpverleners inzetten die door heel Nederland helpen bij zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en huisartsposten. Ze vervoeren patiënten, ondersteunen de overbelaste voedselbanken en verzorgen de coronapatiënten die worden opgenomen in hotels verspreid over ons land.
  • Beschermingsmiddelen zoals brillen, maskers en handschoenen verzamelen, zodat het zorgpersoneel veilig kan blijven werken.
  • Praktische ondersteuning bieden aan mensen die er alleen voor staan of in quarantaine zitten. De vrijwilligers doen boodschappen, helpen met het aanschaffen van medicijnen, laten de hond uit, geven advies en bieden een luisterend oor.
  • Telefonisch hulp bieden voor iedereen die vragen heeft over het coronavirus of zich zorgen maakt over iemand in zijn of haar omgeving.

En dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Enthousiast geworden om mee te helpen? Je bent een koning ;)! Shop vandaag op boxers.nl, sokken.nl, shirts.nl en zwembroeken.nl en wij doen de rest. Op al onze shops staat een teller (je bijdrage is enkele minuten na het plaatsen van je bestelling zichtbaar), zodat je precies ziet welk donatiebedrag we dankzij jullie hulp hebben opgehaald. Dankjewel en stay safe!

onze shops