Vanaf nu: zwembroeken voor 22:00 bestellen en morgen in huis!

Bezig met laden...

Goed nieuws vanuit ons magazijn! Daar staan onze medewerkers vanaf nu tot in de late avond zwembroeken in te pakken, om te zorgen dat die veilig en wel de volgende dag bij jou op de stoep liggen. En geen zorgen: dat doen ze met alle liefde, want bij zwembroeken.nl maken we graag het shoppen voor jou nóg leuker, nóg makkelijker en nóg sneller. Zo heb jij je heren- of jongens zwembroek morgen in huis.

zwembroek vandaag besteld, morgen in huis

zwembroek morgen in huis

Voorheen kon je de postbode de volgende dag verwachten als je voor 17:00 je zwembroeken bestelde. Maar dat kon beter, toch? Daarom hebben we dit voor zondag t/m vrijdag verlengd naar 22:00. Oftewel: je zwembroek vandaag voor 22:00 uur besteld = morgen in huis. Alleen bestellingen die je op zaterdag plaatst, versturen we een dagje later. Maar dan kun je doordeweeks dus thuis wél rustig in de avond shoppen en hoef je niet meer stiekem tijdens je werk een bestelling te plaatsen, omdat je toch graag de volgende dag je zwembroeken in huis wilt hebben.

cadeaus morgen in huis

En wat dacht je van last minute Sinterklaas- of kerstcadeaus? Ja ja, het is alweer bijna tijd voor feestmaand december, en dan komen die vijf uurtjes extra shoptijd waarschijnlijk behoorlijk goed van pas. En dankzij onze gratis inpakservice hoef je je over inpakpapier, plakband en linten ook geen zorgen te maken.

Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje bij de heren zwembroeken of jongens zwembroeken. En - laten we het nog een keer zeggen - als je vandaag besteld, heb jij je zwembroek morgen in huis ;).

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops