Het is weer bijna Vaderdag: tijd om je vader of een andere speciale man in je leven eens flink in het zonnetje te zetten. Onze tip voor een uniek vaderdagcadeau? Een zwembroek! Zo help je hem de zomer door én loop je naast een hippe papa op het strand. Maar ook met sokken of boxers zit je altijd goed. Wij helpen met kiezen: dit zijn de leukste cadeaus.

vaderdagcadeaus zwembroeken

cadeautip 1. de vader en zoon zwembroek

De leukste tip voor een vaderdagcadeau? Dat is een matchende zwembroek voor vader en zoon. We hebben er een heleboel verzameld op onze vader en zoon pagina, zoals deze leuke vader en zoon zwembroeken van Shiwi.

 

cadeautip 2. de hippe zwembroek

Zoals je al las in onze blog met zwembroekentrends is een felgekleurde zwembroek helemaal trendy deze zomer. En dat is een heel goede reden waarom deze Lacoste zwembroek dé cadeautip is voor Vaderdag.

cadeautip 3. de pet

Heeft hij geen nieuwe zwembroek nodig, maar kan hij wel wat gebruiken om zich te beschermen tegen de zon? Ga dan voor een pet of bucket hat van bijvoorbeeld Lyle & Scott.

cadeautip 4. de slippers

Sommige vaders lopen al jaren op versleten slippers. Zelf nemen ze niet de moeite om wat nieuws te kopen, dus moet jij het maar doen. Tussen de slippers van ons nieuwe merk Ipanema zit genoeg moois.

cadeautip 5. het zomershirt

Boven een zomerse zwembroek, hoort een zomers shirt. Zo loopt paps in ieder geval niet in z'n ontblote bovenlichaam rond. Hij blij, jij blij! Je vindt deze shirts op ons kleine broertje shirts.nl.

cadeautip 6. het sokkencadeau

Maar ook voor de vader die blijer wordt van een paar sokken hebben we het ideale vaderdagcadeau. Happy Socks ontwierp deze vrolijke giftbox speciaal voor alle super dads.

cadeautip 7. de boxers.nl cadeaubon

En weet je nou echt niet welk cadeau je moet kiezen voor Vaderdag? Dan hebben we altijd nog een redder in nood: de boxers.nl cadeaubon en de sokken.nl cadeaubon.

Check nog even al onze herenzwembroeken voor inspiratie en maak je pa blij. We pakken alle (vaderdag)cadeaus gratis voor je in en voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

verder naar herenzwembroeken