Trend langs het water: 9x de logozwembroek

Overal in de mode is-ie terug van weggeweest: de geliefde logotrend zien we al weer een tijdje op shirts, sokken, tassen en meer. Ook op de zwembroeken van 2019 is het logo dan ook een graag geziene gast. Wij zetten de 9 leukste logozwembroeken voor je op een rijtje!

logozwembroeken

1. lekker flitsend

Een logo én in een lekker flitsend kleurtje: met deze logozwembroek van Diesel maak jij gegarandeerd de blits. 

2. spiegeltje spiegeltje

De kleur en het logo van deze zwembroek mogen dan stijlvol basic zijn (zoals het Hugo Boss betaamt), maar de oplettende kijker spot alsnog een speels detail: het logo is in spiegelbeeld afgedrukt.

3. vandaag is...

...rood! En om dat fijne logo er nog even wat meer uit te laten knallen, plaatste Calvin Klein 'm op deze zwembroek in een contrasterend blok. 

4. logoliefde

Echte surfmannen moeten bij O'Neill zijn, en met deze zwembroek inclusief palmbomen en heel veel logo's kan het strandplezier dan ook beginnen. 

5. vernieuwend

Nou, Tommy Hilfiger, dit is weer eens wat anders dan rood-wit-blauw, waar we dit merk normaal mee zien! Maar ook in geel en oranje knalt dit stijlvolle logo je tegemoet. 

6. veelzijdig

En met deze logozwembroek bewijst Speedo maar weer even hoe veelzijdig ze zijn: van sportieve zwemslip tot de laatste trends, Speedo heeft het allemaal.

7. subtiel

Liever wat subtieler, maar toch je lievelingsmerk in beeld? Met de logotape zwembroeken van Calvin Klein show je je liefde zonder dat het schreeuwerig wordt. 

8. origineel kleurtje

Tussen al die standaard kleuren is groen een fijne afwisseling: niet superfel maar ook zeker niet saai. En dat stoere BORG-logo op de pijp maakt 'm helemaal af. 

9. all time favourite

Omdat-ie toch eigenlijk niet in dit rijtje mag ontbreken: de klassieke Tommy-logozwembroek in de klassieke Tommy-kleuren. 

Meer logozwembroeken zien? Shop dan tussen onze hele collectie en spot jouw favoriet!

shop nu

onze shops