Start je herfstvakantie met nieuwe zwembroekencollecties

Bezig met laden...

Ben jij de lucky bastard die deze herfst nog wat zon meepakt op een tropisch oord? Of misschien ben je gewoon van plan om de komende dagen wat extra baantjes te trekken in het plaatselijke binnenbad? Hoe dan ook: de herfstvakantie is het perfecte moment voor het scoren van een nieuwe zwembroek. Want ook rond deze tijd van het jaar staan er nieuwe zwemcollecties online.

zwembroek herfstvakantie

herfstkleuren van Calvin Klein

Voor fans van dit populaire zwembroekenmerk dropt Calvin Klein een aantal hippe zwemshorts. In herfstige kleuren, natuurlijk. Vooral shorts in een soort beigegrijze kleur komen veel voorbij (weet je meteen wat dit najaar de zwembroekentrend is!), maar ook blauw, groen en zwart zie je terug in de nieuwe collectie.

tape side
64,90
double waistband
74,90
intense power
64,90

Hugo Boss voor elk seizoen

Hugo Boss is een van de merken die het hele jaar door nieuwe zwembroeken voor je heeft. Precies, zelfs als het buiten pijpenstelen regent. Dan trek je jouw Hugo Boss zwemshort gewoon aan voor een dagje zwembad. In de nieuwe collectie vind je veel oude bekende modellen in nieuwe kleuren.

starfish
49,95
octopus
64,95
ole
79,95

sportief in Speedo

Ook Speedo heeft een nieuwe najaarscollectie klaarstaan. En je kent Speedo vast wel: dit is bij uitstek hét merk voor een sportieve sessie baantjes trekken in het zwembad. Maar ook in het buitenland kan een strakke Speedo handig zijn, bijvoorbeeld als er op jouw vakantiebestemming andere zwembroekregels gelden.

placement jammer
53,95
valmilton aquashort
37,95
digital zwemshort
41,95

 

In deze zwembroeken begint jouw herfst(vakantie) sowieso goed! Benieuwd wat we nog meer hebben? Bekijk dan vooral even al onze merken. Bestel je zwembroek vandaag nog en je hebt 'm morgen in huis.
verder naar herenzwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops