Start je vakantie met nieuwe zwembroekencollecties

Bezig met laden...

Ben jij de lucky bastard die deze herfst nog wat zon meepakt op een tropisch oord? Of misschien ben je gewoon van plan om de komende dagen wat extra baantjes te trekken in het plaatselijke binnenbad? Hoe dan ook: de herfstvakantie is het perfecte moment voor het scoren van een nieuwe zwembroek. Want ook rond deze tijd van het jaar staan er nieuwe zwemcollecties online.

zwembroek herfstvakantie

nieuw merk CECEBA

Een nieuw seizoen, betekent ook ruimte voor nieuwe merken in onze webshop. Wie goed heeft opgelet, heeft dit merk misschien al voorbij zien komen in onze webshop. We hebben het over CECEBA. CECEBA is een kwalitatief, klimaatneutraal merk met zwembroeken in maat M t/m 7XL.

CECEBA zwemshort
29,99
CECEBA zwemshort
29,99
CECEBA slip
19,99

Hugo Boss voor elk seizoen

Hugo Boss is een van de merken die het hele jaar door nieuwe zwembroeken voor je heeft. Precies, zelfs als het buiten pijpenstelen regent. Dan trek je jouw Hugo Boss zwemshort gewoon aan voor een dagje in een leuk binnenbad. In de nieuwe collectie vind je veel oude bekende modellen in nieuwe kleuren.

BOSS zwemshort
49,95
BOSS zwemshort
64,95
HUGO zwemshort
49,95

sportief in Speedo

Ook Speedo heeft een nieuwe najaarscollectie klaarstaan. En je kent Speedo vast wel: dit is bij uitstek hét merk voor een sportieve sessie baantjes trekken in het zwembad. Maar ook in het buitenland kan een strakke Speedo handig zijn, bijvoorbeeld als er op jouw vakantiebestemming andere zwembroekregels gelden.

Speedo aquashort
41,95
Speedo zwemslip
31,99
Speedo jammer
51,95

 

In deze zwembroeken begint jouw herfst(vakantie) sowieso goed! Benieuwd wat we nog meer hebben? Bekijk dan vooral even al onze merken. Bestel je zwembroek vandaag nog en je hebt 'm morgen in huis.
verder naar herenzwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops