Start je herfstvakantie met nieuwe zwembroekencollecties

Bezig met laden...

Oef, ben jij die ene lucky bastard die nog wat zon kan meepakken in een of ander tropisch oord? Of misschien ben je gewoon van plan om de komende dagen wat extra baantjes te trekken in het zwembad? Hoe dan ook: de herfstvakantie is on his way. En of er nou zon is of niet, deze nieuwe collecties brengen hoe dan ook een portie zonnigheid met zich mee.

herfstweer in Hugo Boss

Hugo Boss is een van de weinige merken die het hele jaar door nieuwe zwembroeken voor je heeft. Yes, zelfs als het pijpenstelen regent. En dat is dus ideaal voor jouw herfstvakantie of dagje zwembad. De nieuwe collectie zit vol met oude bekenden, maar dan natuurlijk wel in nieuwe najaarskleuren.

octopus
59,95
dolphin
59,95
icefish
79,95

het hele jaar door in je Speedo

Ja hoor, ook Speedo heeft een nieuwe najaarscollectie klaarstaan. Dit is bij uitstek hét merk voor in het zwembad - hoe sportief je ook bent. Wie wel zo'n heerlijke vakantie kan meepakken, gebruikt zijn strakke Speedo ook gewoon in het buitenland. Bijvoorbeeld als er in dat land andere zwembroekregels gelden.

jammer
44,95
aquashort
29,95
zwemslip
27,95

van Brunotti crunot naar cruneco

Afgelopen zomer dropte Brunotti nog even wat nieuws. Voor de liefhebbers van basics is er nu de cruneco: een vervanger van de good old crunot, maar dan beter! Brunotti cruneco is namelijk gemaakt van gerecyled polyester en daarom extra goed voor de wereld. 

cruneco print
44,95
cruneco rood
39,95
cruneco roze
39,95

 

Hierin begint je herfst(vakantie) sowieso goed! Je kunt natuurlijk ook even al onze merken met herenzwembroeken checken.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops