Speedo gooit het roer om met de nieuwe collectie

Wie denkt aan Speedo, denkt aan strakke, zwarte zwembroeken. We get it. En we moeten bekennen: al die klassiekers zijn hartstikke handig, maar we kennen ze inmiddels van binnen tot buiten. Er zit namelijk zoveel meer in de nieuwe collectie! Tijd om te ontdekken welke modellen niet dezelfde look, maar gelukkig wel dezelfde feel hebben.

Speedo FW19

dance like nobody’s watching

Is je dance mode ingeschakeld? Dan kun je vanavond losgaan. Het is geen goed plan om je dansschoenen nat te maken, maar een paar flippers gaan je zeker helpen. De nieuwe collectie heeft namelijk wat discomodellen die je laten swingen in het water. Haal de jaren tachtig terug naar hier in een zwemslip met neon signs of een kleurenspektakel aan lijnen. Wie een slip toch iets té vindt, trekt deze jammer in neonkleuren aan. Een feestje om je billen!

vandaag is blauw

Blauw is de kleur van de zee, het zwembad en jouw nieuwe zwembroek. En dit is duidelijk de lievelingskleur van Speedo, want de ontwerpen zijn regelmatig in een blauw jasje gestopt. Deze aquashort knalt er met zijn felle kleur direct uit en ook deze blauwgroene slip en deze geprinte short mogen er zijn. Is gewoon voor jou al gek genoeg? Dan past een donkerblauwe jammer of een zwemboxer met een gestroomlijnd, blauw patroon beter in je straatje.

gehuld in mesh

Oehlala… Speedo komt met mesh zwembroeken. Nee gekkie, niet de hele zwembroek is van een doorschijnende mesh-stof, maar alleen een bescheiden strook aan de zijkant. Thank god! Kijk maar even naar deze aquashort en deze jammer: de rode stof eronder haalt wat kleur en een logo tevoorschijn. Net als alle andere zwembroeken zijn ook deze twee modellen extra bestand tegen chloor en UV-straling en precies daarom wil jij zo’n topper uit de nieuwe collectie scoren.

Speedo

onze shops