Scoor een gratis luchtbed bij je Emporio Armani zwembroek

Driemaal hoera voor eindelijk lekker weer, right? Met de zomerkriebels komen ook de zomerinkopen. En dan bedoelen we niet de barbecue en de biertjes - hoewel die ook prima van pas komen ;-) Nee, wij hebben 't over de zwemspullen: handdoek, parasol, slippers, luchtbed en zwembroek. En dankzij onze unieke actie pak je die laatste twee (of zelfs drie!) lekker samen mee. 

gratis luchtbed Armani

zwembroek + luchtbed

Er is wel een vereiste: je moet niet vies zijn van een beetje luxe. Deze actie geldt namelijk op zwembroeken en slippers van Emporio Armani en man oh man wat een fijn merk is dat! En het principe is simpel: shop voor minimaal 49,90 aan Emporio Armani en wij zorgen ervoor dat je dat minstens even fijne luchtbed (ook van Armani, uiteraard) er gratis bij krijgt. Maar let op: aangezien ons magazijn al vol lag met zwembroeken, hebben we er maar een paar bemachtigd - dus op = op!

shoppen maar

Zie je door de luchtbedden het, eh, zwembad niet meer? We helpen je graag met kiezen. Kijkend naar het minimumbedrag voor deze toffe actie spot de oplettende namelijk dat je bij de meeste zwembroeken sowieso al een luchtbed scoort: deze stijlvolle klassieker bijvoorbeeld, of deze gele knaller. Zit jouw ideale zwembroek toch net onder die 49,90? Dan kies je er gewoon nog een paar slippers bij. Deze maken je zwembadoutfit helemaal compleet. Drie, twee, een... Bommetje! 

shop nu

onze shops