Nieuw op zwembroeken: Lacoste

We breiden de zwembroeken familie (weer) uit! En niet met zomaar een merk dit keer. Het is het merk dat vooral bekend staat om de klassieke polo’s met iconische krokodillenlogo: Lacoste! Op boxers.nl shop je de elegante Franse boxers al en nu vind je dus ook de zwembroeken van Lacoste bij ons. Wij zijn fan van de zwembroeken met de krokodil en na het zien van de collectie is de kans groot dat jij dat ook bent. 

lacoste zwembroeken

de krokodil 

We gaan even terug in de tijd voor een lesje geschiedenis. Het merk is in 1933 opgericht door een echte sportman, de tennisser René Lacoste. Samen met een compagnon begon hij met het ontwerpen van een poloshirt voor sporten als tennis en golf. Een leuk weetje over het logo (want waar komt toch die iconische krokodil vandaan): dankzij een lollige weddenschap met zijn coach werd zijn bijnaam ‘the croc’, een verwijzing die nog steeds op elk kledingstuk terug te zien is. 

lacoste zwembroeken

de zwembroeken 

Het merk is uitgegroeid tot een wereldwijd merk waar kwaliteit en elegantie voorop staan. Naast de polo's, de boxershorts en alle andere kledingstukken mag de zwembroek natuurlijk niet in de Lacoste collectie ontbreken. De collectie bestaat uit zwemshorts in verschillende frisse, maar ook basic kleuren. Naast de kwaliteit wil je ook echt gezien worden in een Lacoste zwembroek. Geen overbodige poespas, maar stijlvolle ontwerpen met als onmisbaar element het krokodillenlogo. 

Een ding is zeker: met een Lacoste zwembroek kom je stijlvol de zomer door. Nieuwsgierig geworden naar de modellen? Bekijk de collectie en laat ons weten welke kleur jouw favoriet is. 

lacoste zwembroeken

onze shops