Neem een tropische duik met Björn Borg

Aloha! Heb jij de zomer al in je bol? Zo niet, dan komt dat na het zien van de nieuwste Björn Borg zwembroeken helemaal goed. De inspiratie voor de zwembroeken van deze zomer kwam namelijk van niks minder dan een tropische vakantie. Zie je jezelf al zitten, cocktail in de hand, met je palmbomenzwembroekkie op het strand?

tropische verrassingen

Want tsja, wie tropisch zegt, zeg ook palmbomen - of palmbladeren, dat mag natuurlijk ook. Die zijn er gelukkig genoeg: van knalroze exemplaren op een felblauwe achtergrond tot lekker simpel zwart-wit, als je die palmen an sich al tropisch genoeg vindt. Meer flora (en fauna - spot de flamingo!) vind je op deze short, die zich met zijn detailprint halverwege de pijpen precies tussen basic en opvallend bevindt. Welke tropische verrassing siert er straks om jouw billen?

en nog meer

Als je niet zo'n flower kinda guy bent, is de hoop gelukkig niet verloren: Björn Borg heeft nog meer. De azuurblauwe wateren van Aruba zorgen ervoor dat deze short bijna volledig dat frisse kleurtje kreeg, maar ook de rest van zijn fotoprint doet denken aan vakantie. En als je liever bij de basics blijft, koos Björn Borg twee knallers van kleuren uit - eentje vrij letterlijk, en eentje omdat-ie zo heerlijk tijdloos is.

Je ziet het: deze zwembroeken vrágen om meegenomen te worden naar een geweldige vakantiebestemming. Dus, vertel eens, heb je al geboekt? ;-)

onze shops