Neem een duik in de nieuwe Speedo collectie

Bezig met laden...

Wie strakke zwembroek zegt, zegt Speedo. Dit zwembroekenmerk is al bijna honderd jaar razendpopulair – en zal dat als het aan ons ligt nog heel lang blijven ook. Maar denk maar niet dat Speedo al sinds 1928 dezelfde zwembroeken verkoopt. Speedo is continu in ontwikkeling en dropt meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. Dit keer is het de gloedjenieuwe zomercollectie die bij ons online staat. Nieuwsgierig?

Speedo zwembroek heren

Speedo hier, Speedo daar

Yes, de nieuwe collectie dus. Hij staat online en we kunnen je verzekeren: dat is er een waarvan jij direct zin krijgt om een bommetje te maken in het dichtsbijzijnde zwembad. Of zee. Want oh, wat is het fijn dat we deze zomer weer op vakantie kunnen. Speedo is dan onmisbaar in je koffer, zeker voor vakantiebestemmingen waar andere zwembroekregels gelden. En wat dacht je van een nieuwe Speedo als wedstrijdzwembroek? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Speedo zwembroek heren

wat is jouw favoriet?

Waar je 'm ook draagt, dat jij deze zomer een Speedo wilt, weten we zeker. Helemaal als je kijkt naar de nieuwe modellen. Naast vernieuwde basics en subtiele prints, zitten er genoeg felgekleurde eyecatchers in de collectie. Als strak model én als wijde short. Maar ook als het van jou niet zo opvallend hoeft, vind je sowieso je favoriet. Is het niet tussen de duurzame zwembroeken, dan is het wel tussen de endurance zwembroeken van chloorbestendig en UV-werend materiaal. Als dat je niet vrolijk maakt...

En? Krijg je al kriebels om as soon as possible het zwembad in te duiken? Shop dan snel je nieuwe Speedo zwembroek.

verder naar Speedo zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops