Met een blauwe zwembroek de voorjaarsvakantie beginnen?

Bezig met laden...

Zoek jij deze voorjaarsvakantie de zon op? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe zwembroek om er in het voorjaar weer piekfijn uit te zien? Of de zon nou schijnt of niet, de nieuwe collectie zorgt ervoor dat jij hoe dan ook gaat shinen. Deze collectie bestaat weer uit vele mooie zwembroeken in alle kleuren, maar toch vooral in het blauw. Van lichtblauw tot donkerblauw, van printjes tot effen: een blauwe zwembroek is de perfecte zwembroek voor iedereen.

blauwe zwembroek

basic blue: van lichtblauw naar donkerblauw

Een blauwe basic zwembroek kan in jouw zwembroekencollectie zeker niet ontbreken. Ze zijn er in alle kleuren blauw: vrolijk lichtblauw, rustig donkerblauw en alles daartussen. Check hieronder onze blauwe parels uit de nieuwe collectie.

Calvin Klein
59,90
Jack & Jones
19,95
Tommy Hilfiger jongens
35,-

voor de blauwliefhebbers

Als je echt helemaal weg bent van de kleur blauw, kan je natuurlijk een blauwe zwembroek matchen met een blauw strandlaken. Dit strandlaken van de nieuwe collectie van Hugo Boss past perfect bij jouw nieuwe outfit. Zo loop je zeker weten geen blauwtje ;).

Hugo Boss
59,95
Hugo Boss
59,95
Hugo Boss
49,95

blauwe zwembroeken met een printje

Zijn de effen zwembroeken jou te saai? Deze zwembroeken met print zorgen ervoor dat jij shinet dit voorjaar. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wijde zwemshorts met vrolijke dierenprints of juist strakke zwemboxers met subtiele printjes, opvallen doe je sowieso!

Jack & Jones
19,95
Jack & Jones
19,95
Schiesser
29,95

Dus… in het blauw begint jouw voorjaarsvakantie altijd goed! Is blauw toch niet helemaal jouw kleur? Check dan alle andere jongenszwembroeken en herenzwembroeken van de nieuwe collectie!

verder naar blauwe zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops