In deze zwembroeken zwem jij het hele jaar door

Nope, dagelijks rondlopen in je zwemshort zit er niet meer in. En de volgende zomer duurt nog een eeuwigheid... Maar is een zwembroek alleen voor in de zomer dan? Tuurlijk niet! Ook met plensweer tijdens je wekelijkse zwembadsessie of weekend weg komt-ie van pas. Met onze zwembroeken zwem je het hele jaar door.

1. de kleurrijke zwembroek

Een kleurrijke zwembroek kan het hele jaar door. Hugo Boss past zijn kleurtinten namelijk gewoon aan op het seizoen.

2. de strakke zwembroek

De strakke Speedo zwembroek is een regelrechte hit in het zwembad, omdat de gestroomlijnde vorm meer snelheid geeft tijdens het baantjes trekken.

3. de trendy zwembroek

Björn Borg houdt het in zijn najaarscollectie bij de trend van het moment: camouflage. En dan natuurlijk wel in een donkergroene najaarskleur!

4. de subtiele zwembroek

Kies voor lekker basic en zwem het hele jaar door. Je draagt deze Calvin Klein short dus prima nu én weer in de zomer.

5. de opvallende zwembroek

Subtiel niet jouw ding? Dan ga je toch gewoon voor een regelrechte knaller van Diesel. Want denk maar niet Diesel bang is om op te vallen...

6. de sportieve zwembroek

Deze zwembroek ziet er niet alleen sportief uit, maar is dat ook. In de PUMA collectie zitten genoeg strakke modellen voor het (wedstrijd)zwemmen.

7. de stoere zwembroek

Stoer valt bij elke man in de smaak. Superdry doet er met de vintage look van deze zwemborek zelfs nog een schepje bovenop.

8. de logozwembroek

Dat logozwembroeken gewoon altijd mode zijn weet Tommy Hilfiger als geen ander. Je weet dus zeker dat zo'n zwembroek past bij elk seizoen.

 

Met acht nieuwe zwembroeken kom jij het jaar wel door. Meer zien? Check dan alle zwembroeken.

 

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops