De zon schijnt en dat kan maar één ding betekenen: de zomer staat voor de deur! Maar ben jij al helemaal zomerklaar? Zwembroek? Strandlaken? Pet? Check, check, check! Slippers? Oei, die zijn toch wel echt aan vervanging toe. No worries op dat gebied, want gelukkig staat de nieuwe collectie Havaianas online. En zeg nou zelf: een zomer zonder Havaianas is eigenlijk geen zomer. Met deze nieuwe Havaianas slippers kan jouw zomer alvast beginnen.

Havaianas nieuwe collectie

waarom Havaianas?

Voordat we de nieuwe collectie induiken: wat maakt Havaianas slippers zo populair? Heel simpel: eenvoud en kwaliteit. Het begint bij het materiaal dat bestaat uit een speciaal soort rubber. Hierdoor heb je langer plezier van je slippers, zijn ze flexibel en licht in gewicht. Maar wat de Havaianas extra aantrekkelijk maakt zijn de kleuren en prints. Want hoewel er genoeg keuze is in zwarte Havaianas, zijn ook de felle kleuren en prints populair.

nieuwe Havaianas voor heren

Denk je aan de zomer dan is de kans groot dat je denkt aan zon, strand en kleur. Dit allemaal op je slipper? Dan moet je vooral de nieuwe Havaianas voor heren even bekijken. Van het klassieke Braziliaanse teenslippermodel in effen keuren tot een tropisch printje: Havaianas heeft 't. Met een paar heren Havaianas uit de nieuwe collectie aan je voeten is het elke dag zomer.

nieuwe Havaianas voor dames 

Een deel van de nieuwe Havaianas collectie bestaat uit uniseks modellen, maar er zijn ook nieuwe Havaianas voor dames. De Havaianas damesslippers hebben dunnere bandjes en echte ladylike details. Waar je aan moet denken? Een hippe panterprint, kleuren als roze en goud of hier en daar een glittertje. Zo zijn er een heleboel nieuwe Havaianas slippers met glimmende bandjes.

Havaianas: vandaag besteld, morgen in huis

Ga je deze week op vakantie naar een of andere warme bestemming (jaloers!) en heb je ASAP je nieuwe slippers nodig? Voor 22:00 uur je Havaianas besteld is morgen in huis! Lees nog even onze blog voor de juiste maat Havaianas, kies je favoriete kleur of print en jouw zomer kan beginnen.

havaianas nieuwe collectie