x

winter sale - tot 50% korting op je favoriete merken

Duurzame zwembroeken: bij deze merken moet je zijn

Bezig met laden...

Hoe liever je bent voor het milieu, hoe langer je geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Zon, zee en strand bijvoorbeeld! Zeker als echte watterrat is het de moeite waard om eens te gaan voor duurzame zwembroeken. Een heleboel merken doen al mee met een trend waarvan we hopen dat 'ie blijft: het maken van mooie, milieuvriendelijke zwembroeken.

duurzame zwembroek

Björn Borg

Björn Borg is met verschillende doelen op het gebied van sustainability op weg naar een duurzame toekomst, voor al hun producten. Daarom zijn de zwemshorts gemaakt van gerecycled polyester.

Calvin Klein

Tussen de Calvin Klein zwembroeken zitten genoeg exemplaren van een 100% duurzame stof. De keuze is reuze en dat is de reden dat Calvin Klein dubbel en dwars in dit rijtje thuishoort.

Jack & Jones

Ook Jack & Jones doet mee met de trend om gerecycled polyester te gebruiken. En daar hoef je echt niet veel centjes voor uit te geven!

O'Neill

Zoals je in deze O'Neill blog al las, zijn een aantal O'Neill zwembroeken gemaakt van gerecyclede petflessen gevonden in zee en langs het strand. Hartstikke duurzaam dus.

PUMA

Sportief? Check! Goedgeprijst? Check! Duurzaam? Check! Een aantal PUMA zwemshorts zijn net als de shorts van zijn concullega's hierboven gemaakt van gerecycled plastic.

Speedo

Er zitten al heel wat strakke en wijde zwembroeken van gerecycled materiaal in de Speedo collectie en dat is als je het ons een vraagt een goede stap richting een duurzamere (sport)wereld.

Tommy Hilfiger

Je raadt het al: ook Tommy Hilfiger is een potje milieubewust bezig. Vele Tommy Hilfiger zwemshorts kwamen door de keuring voor een duurzaamheidslabel en daar zijn we heel blij mee.

Maar dat was nog niet alles! Bekijk alle duurzame merken en shop met een goed gevoel je lieveling.

verder naar duurzame zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops