Dit zijn de zwembroektrends voor heren in 2023

Bezig met laden...

De meivakantie staat voor de deur! Of je nou wegvliegt naar een of ander tropisch oord of in je achtertuin gaat bruinbakken: dit is het perfecte moment om een nieuwe zwembroek te shoppen. Maar welke zwembroek kies je? Wij helpen je op weg met een flinke dosis inspiratie. Dit zijn dé zwembroektrends van 2023 voor heren:

trend 1. de korte zwemshort

Gun die bovenbenen van je wat zon en ga voor een korte zwemshort. Hij is onwijs populair en dat is fijn, want daardoor zijn witte bovenbenen voor altijd verleden tijd.

zwembroek trend korte zwembroek

trend 2. de zwembroek met palmbladeren

Bij tropisch weer hoort natuurlijk een minstens net zo tropische zwembroek. Daarom is de palmbladerenprint in 2023 een zwembroektrend die jij niet mag missen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Björn Borg en Shiwi.

zwembroek trend bladerprint

trend 3. de groene zwembroek

Waar de zwembroektrend voor heren in 2022 'hoe feller, hoe beter' was, zien we in de zomer van 2023 juist donkergekleurde zwembroeken. Wedden dat je deze meivakantie onwijs veel groene zwembroeken spot?

zwembroeken trend groen

trend 4. de zwembroek met grafische print

De zwembroek met grafische print is dit jaar hipper dan ooit, dus zorg dat je 'm in huis haalt. Favoriet is een opvallende print, maar je kunt natuurlijk ook een subtiele variant scoren.

zwembroek trend grafische print

trend 5. de matchende vader en zoon zwembroek

De trends van zwembroeken voor heren gelden natuurlijk ook voor jongens. Onze tip? Scoor een matchende vader en zoon zwembroek voor paps en z'n mini-me!

trend zwembroeken vader en zoon

Alle zwembroek trends van 2023 zien? Neem dan een kijkje tussen onze herenzwembroeken.

verder naar herenzwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops