Dit zijn de zwembroektrends van 2022

Bezig met laden...

De meivakantie staat voor de deur! Of je nou wegvliegt naar een of ander tropisch oord of in je achtertuin gaat bruinbakken: dit is het perfecte moment om een nieuwe zwembroek te shoppen. Maar welke zwembroek kies je? Wij helpen je op weg met een flinke dosis inspiratie. Dit zijn dé zwembroektrends van 2022:

trend 1. de effen felgekleurde zwembroek

Zo'n felgekleurde short trekt natuurlijk flink wat aandacht – en dat is precies je deze zomer wilt! Felle kleuren zijn namelijk helemaal hip, zowel voor je dagelijkse outfit als voor je zwembroek. Neem bijvoorbeeld de vrolijke neonkleuren van Lacoste: supervrolijk!

trend 2. de logozwembroek

Deze zwembroekentrend is niet nieuw, maar ga je in 2022 wel heel vaak zien. En voor logo's geldt: hoe groter, hoe beter. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw Tommy Hilfiger en Calvin Klein logo's te veel opvallen.

trend 3. de zwembroek met tropische print

Bij tropisch weer hoort natuurlijk een minstens net zo tropische zwembroek. Favoriet zijn de Hawaiiaanse bloemenprint van Björn Borg en de dierenprint van Jack & Jones. Maar ook palmbladeren op je zwembroek zijn populair.

trend 4. de blauwe zwembroek

Met (tropische) print of zonder: zoals je in onze blog vol blauwe zwembroeken al las, kan de blauwe zwembroek niet in jouw zwemcollectie ontbreken. Ook in de meivakantie ga je deze kleur misschien wel het vaakst spotten langs het water.

trend 5. de matchende vader en zoon zwembroek

De trends voor heren gelden natuurlijk ook voor jongens. Met een matchende zwembroek voor paps en z'n mini-me kan de waterpret pas echt beginnen! De vader en zoon zwembroek is hipper dan ooit, dus zorg dat je 'm in huis haalt. 

Alle zwembroekentrends zien? Neem dan een kijkje tussen onze herenzwembroeken.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops