Dit zijn de meest grappige en gekke zwembroeken

Bezig met laden...

Sun's out en dat betekent dat de zwembroeken, in alle soorten en maten, weer tevoorschijn komen. Hip, gewoontjes of juist een beetje gek: ieder heeft z'n eigen favoriet. Komt het woord saai niet in jouw woordenboek voor? Ben jij de leukste thuis? En heb je genoeg van de standaard zwembroeken die iedereen al heeft? Dat klinkt als een gevalletje 'gemaakt voor de grappige zwembroek'! Lees, leer en lach: dit zijn de vrolijkste en gekste zwembroeken.

grappige, gekke en foute zwembroeken

de grappige zwembroek

Lolbroeken opgelet: we hebben deze zomer weer de leukste zwembroeken met print online gezet. Wie een grappige zwembroek zoekt, vindt hier de leukste en meest funny zwembroeken voor heren: van een dierenprint tot gekleurde bloemenprint. Onze favoriete merken met grappige zwembroeken zijn Shiwi en Jack & Jones. Ook niet gek met al die grappige prints en kleuren, toch? Koop er vooral ook even een paar Happy Socks slippers bij en je bent sowieso de gangmaker van het strand.

de gekke zwembroek

Is grappig voor jou niet gek genoeg? Dan zijn er gelukkig ook een heleboel gekke zwembroeken voor heren. Maar wat is gek? Waar het voor de een niet gek genoeg kan, is voor de ander 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' het levensmotto. Misschien vind je een felle kleur of strakke zwemslip al gek of misschien ben jij juist degene die dit jaar een echt opvallende en originele zwembroek wil scoren. Voor origineel ben je bij SEA'SONS aan het goede adres: in een kleurveranderende zwembroek zul je niet veel andere vakantiegangers tegenkomen. 

de foute zwembroek

Ben jij de daredevil van je vriendengroep en wil je écht een foute zwembroek scoren? Of ben je gewoon benieuwd wat er zoal qua fouts in zwembroekenland te vinden is? We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Het goede nieuws is dat er genoeg foute zwembroeken voor heren bestaan. Wat dacht je van de Borat mankini, monostring of doorschijnende witte slip? Het slechte nieuws is dat we die niet verkopen op zwembroeken.nl. Potdikkeme.

Nog niet jouw one and only gevonden? Misschien zit er tussen al onze herenzwembroeken nog een grappige, gekke of foute zwembroek voor je tussen.

verder naar heren zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops