Dit zijn de 7 leukste zwemparadijzen van Nederland

Bezig met laden...

Wind, kou, regen... het Nederlandse weer maakt ons op dit moment niet echt vrolijk. De ideale oplossing is overwinteren in het buitenland. Maar ja, met de huidige inflatie is dat niet voor iedereen weggelegd. Een andere oplossing? Ga een dagje naar een subtropisch binnenzwembad. Om je op weg te helpen hebben we een lijst met de 7 mooiste en grootste zwembaden van Nederland gemaakt. Zwembroek aan en gaan!

1. Duinrell Tikibad

Zoek je een binnenzwembad met veel glijbanen? Het Tikibad van Duinrell heeft er veel, heel veel! Dit zwembad in Wassenaar, Zuid-Holland is zelfs het grootste waterpark van de Benelux; je bent dus sowieso verzekerd van urenlang zwemplezier.

2. Center Parcs Aqua Mundo Kempervennen

Een ander groot zwembad in Nederland is Aqua Mundo Kempervennen in Westervennen in Noord-Brabant. De spectaculaire aqua loop glijbaan kwam een tijdje geleden al volop in het nieuws, maar ook het snorkelbad maakt dit binnenzwembad extra speciaal.

3. Swimfun

In het mooie Joure in Friesland vind je subtropisch zwembad Swimfun. Je weet zeker dat je je de hele middag vermaakt, want dit binnenzwembad heeft onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, een kruidenbad, stoomcabine en sauna.

4. Landal Hof van Saksen

Het binnenbad van Hof van Saksen is met glijbanen, een wildwaterbaan, whirlpools, maar ook een wedstrijdbad (voor de sportieve zwemmers onder ons) een leuk uitje voor het hele gezin. Je vindt dit zwemparadijs in Nooitgedacht, Drenthe.

5. Preston Palace Riviera

All-inclusive genieten: daar staat het mooie Preston Palace Riviera zwembad in Almelo, Overijssel om bekend. Je komt hier niet alleen voor een tropisch binnenbad met sauna, stoombad en zonnehemels, maar ook voor gratis koffie, thee, fris en waterijsjes.

6. AquaFun Sportiom

Voor een flinke portie aquafun ga je naar, juist ja, AquaFun in Den Bosch in Noord-Brabant. In 2021 is dit grote zwembad helemaal verbouwd en nu kun je roetsjen van 5 verschillende glijbanen, waarvan er één speciaal voor de kleintjes is.

7. Center Parcs Aqua Mundo de Eemhof

We noemden eerder al Aqua Mundo Kempervennen, maar ook Aqua Mundo de Eemhof behoort tot onze favorieten. Dit grote zwembad in Zeewolde, Flevoland is door de ANWB al eens bekroomd tot het leukste zwembad van Nederland – en dat begrijpen wij wel!

Zo, de waterpret kan beginnen. Op naar een van deze zwemparadijzen! Heb je eerst een nieuwe zwembroek nodig? Check onze herenzwembroeken en jongenszwembroeken.

verder naar zwembroeken.nl

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops