De leukste vader en zoon zwembroeken van dit moment

Bezig met laden...

Zo vader, zo zoon... Heb jij net wat nieuws gekocht, wil zoonlief het ook. En dat snappen we, want papa is natuurlijk zijn grote voorbeeld. En geef toe, stiekem is het best aandoenlijk en wil je ook in een twinning zwembroek rondparaderen. Wij hebben elk jaar nieuwe vader en zoon zwembroeken en helpen je kiezen. Of het nou gaat om een cadeau voor jezelf of voor Vaderdag: dit zijn de allerleukste vader en zoon zwembroeken van 2021!

vader en zoon zwembroek

1. Shiwi

Een 'ticket to the tropics' is overbodig, want een Shiwi vader en zoon zwembroek haalt de tropen al in huis.

2. Calvin Klein

Gaan voor een logoshort? Zoals je ziet weet Calvin Klein wel raad met hippe papa en zoon zwembroeken...

3. Sundek

Twinning is winning en Sundek is het merk dat het deze zomer gaat maken. Do we need to say more?

4. Jack & Jones

Flamingo's zijn sierlijk, tropisch en lekker zomers. Genoeg redenen om ze op een matchende zwembroek voor vader en zoon te zetten!

5. Björn Borg

Wie zegt dat je in 2021 een printje nodig hebt om op te vallen? Ook deze lichtblauwe papa en zoon zwembroek hoort in de top 7 thuis.

6. Brunotti

Brunotti ademt zomer! Maar naast kleurrijke zwembroeken, heeft Brunotti ook een stoere kant. Kijk maar naar deze zwembroeken voor vader en zoon.

7. Muchachomalo

Vandaag is rood de kleur van je zwemshort. Extra leuk is niet alleen de gratis boxershort, maar ook de print op de zwemshort die pas in het water tevoorschijn komt.

Nog niet uitgekeken? Ga dan nog even door naar al onze vader en zoon zwembroeken. We pakken alle (vaderdag)cadeaus gratis voor je in en voor 22:00 uur besteld, is morgen zonnebaden in je nieuwe zwembroek!

verder naar vader en zoon zwembroeken

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops