De leukste tips voor je voorjaarsvakantie

Misschien zit je al met een dekentje + Netflix te genieten van je vakantie, misschien droom je tijdens het thuiswerken slechts over vakanties. Hoe dan ook: de voorjaarsvakanties zijn begonnen! En hoewel we niet weg kunnen (klein detail), kunnen we er wel het beste van maken. Hoe? Met deze tips kom je een heel eind.

1. druk levensgroot je favo vakantiefoto af

Een beetje zoals deze vriend hierboven heeft gedaan, dus. Speur tussen je oude vakantiefoto's, krijg geluksmomentjes van de jaren waarop we nog wél op vakantie konden (goede oude tijd) en bestel je favoriete foto levensgroot online. Duurt misschien even, maar dan heb je ook wat om naar uit te kijken.

2. stof je luchtbed af

Ga vervolgens op zolder, helemaal achterin het hoekje tussen de spinnenwebben, op zoek naar een luchtbed. Gevonden? Mooi. Deze past perfect voor je tropische achtergrond. Voor nog meer comfort bestel je er ook nog even een mooi strandlaken bij.

3. regel een spray tan

Nog steeds aan het wachten op die foto van je? Regel ondertussen een spray tan. Coronaproof dan hè. Dus duik weer effe achter die computer en ga voor een profi DIY-kit. Of een eenvoudige zelfbruiner. Misschien lijk je na de tijd een oranje oempa loempa, maar hey, tropische vakantievibes geeft het wel.

4. bestel een nieuwe zonne... eu zwembril

Maar we zijn er nog niet: voor een echt vakantiegevoel is méér nodig. Meer accessoires. Wat dacht je van een nieuwe zonnebril? Of doe niet moeilijk en bestel bij ons gelijk je zwembril, kan natuurlijk ook.

5. nog belangrijker: bestel een nieuwe zwembroek

Tja, we heten natuurlijk niet voor niets zwembroeken.nl. Voor het regelen van een echte voorjaarsoutfit (of gewoon alvast zomeroufit) zit je hier natuurlijk goed. Gelukkig zijn er al wat nieuwe zwembroeken binnen, dus er is genoeg tropisch materiaal om uit te kiezen.

6. shake je eigen cocktail

Voor de liefhebbers kan een zelfgeshakete cocktail niet ontbreken. Doe wat inspiratie op met verschillende cocktailrecepten en kies je favoriet. Mojito, piña colada, sex on the beach... Shake it, rietje erin, palmboompje erbij en klaar.

7. draag slippers in plaats van sloffen

We snappen dat huissokken deze winter je beste vriend zijn, maar nu de sneeuw langzaam verdwijnt, wordt het tijd voor slippers. Da's natuurlijk veel vrolijker. En past ook veel beter bij het voorjaar.

8. desnoods met sokken

Oké, oké, we nemen het je niet kwalijk als je met 10 graden boven nul klaagt over koude voeten in slippers. Voor koukleumen zijn sokken daarom geoorloofd. Maar laat wel duidelijk zijn dat dit dan een zéér zomers paar moet zijn.

sunny shades geel

9. regel heet datemateriaal naast je op het luchtbed

Hier kunnen we je niet bij helpen, want die date moet je toch echt zelf regelen. Of misschien heb je die allang. Hoe dan ook, eenmaal gevonden, zal diegene vast een hete toevoeging zijn aan je nu al hete vakantiesetting.

10. vrolijke voorjaarsvakantie!

Tadaaa! Je voorjaarsvakantie kan van start. Als je nu niet in de vakantiestemming bent, weten we het ook niet meer.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops