De coolste vader en zoon zwembroeken van 2019

Die grote, stoere papa van je was vroeger jouw grote voorbeeld, niet waar? Je mini-me denkt daar op zijn beurt natuurlijk net zo over en wil maar al te graag in dezelfde short rondzwemmen. Daarom hebben we ook dit jaar weer een pagina met de coolste vader en zoon zwembroeken. We geven je hieronder alvast een primeurtje!

vader en zoon zwembroeken 2019

1. lefgozers

Voor de echte zomerprints klop je aan bij Sanwin. Alle kids worden razend enthousiast als ze zich in een zwemshort vol interessante krabben mogen hijsen. Maar durf jij dit ook?

2. voor stijliconen

Stijliconen weten precies waar ze hun logoshorts vandaan moeten halen. Calvin Klein heeft een stel vrolijke kleuren om uit te kiezen, waaronder deze oranje versie voor heren en jongens.

3. op een onbewoond eiland

Op een onbewoond eiland… daar zouden jullie wel willen zijn. Droom lekker met z’n tweetjes weg onder de palmbomen in deze Björn Borg zwembroeken voor jou en je zoon.

4. magisch duo

Zoonlief zou veel te jaloers worden als alleen jij zit te goochelen met deze kleurveranderende zwembroek. Daarom hebben we ze ook voor hem en dat in vier verschillende kleuren.

5. alcoholvrije versnapering

Terwijl jij aan de bar een cocktail opslurpt, waagt je kroost zich aan een alcoholvrije versnapering. Verantwoord, maar toch precies hetzelfde als die van papa!

6. zo blauw als de zee

 

Zo blauw als de lucht en zo blauw als de zee: Brunotti weet wel hoe jullie die zomervibes te pakken krijgen. Om elkaar niet kwijt te raken op het strand is deze klassieker er ook voor kids.

Paradeer samen met je zoon op het strand in een van deze favorieten of ontdek wat we nog meer te bieden hebben tussen alle vader en zoon zwembroeken. En, als je snel bent, heb je bij deze ook je vaderdagcadeau voor aankomende zondag binnen.

onze shops