De badpakkenblog: welk badpak kies ik?

Bezig met laden...

Ze staan nog maar net online en zijn nu al een succes. We hebben het natuurlijk over onze badpakken! Al heten we zwembroeken.nl, je bent hier voor verschillende soorten swimwear aan het juiste adres. Yes, ook voor dames. We begrijpen alleen dat je door al die zwempakken het bos uhm... bad niet meer ziet. Daarom geven we antwoord op jouw vragen: welke badpakken zijn er en welk badpak past bij mijn figuur?

badpak dames

welke badpakken zijn er?

1. het figuurcorrigerend badpak

Heb je buikje? Of vind je het gewoon een fijn idee als je buik en borsten extra ondersteund worden? En wil je het liefst ook nog verstelbare bandjes en uitneembare cups? Dit supervrouwelijke badpak heeft 't.

2. het badpak met pijpjes

Ons bestverkochte badpak is de legsuit met pijpjes. Logisch, want een legsuit is perfect voor dames die een duurzaam en chloorsbestendig badpak willen. De legsuit is extra fijn voor stevige bovenbenen.

3. het hippe badpak

Is het klassieke Speedo badpak niet jouw ding? Dan is een Calvin Klein badpak echt iets voor jou! Je vindt een hip logo op de borst en schouderbanden. Het badpak is laag uitgesneden en heeft een high leg.

 

4. het badpak met bewegingsvrijheid

Dit is een muscleback badpak met een rond uitgesneden rug. Ook heeft dit zwempak een medium leg uitsnede. Kortom: de perfecte ingrediënten voor optimale bewegingsvrijheid.

5. het badpak met borstondersteuning

Voor dames met grote borsten en iedereen die een hoge rug fijner vindt dan een lage, is er de hydrasuit. De hydrasuit heeft een hoge neksluiting en een rits.

6. het badpak voor intensieve trainingen

Dit zwempak heet niet voor niets medalist. Dit Speedo badpak helpt je voor het behalen van de beste prestaties. Het badpak is duurzaam, chloorbestendig en ondersteunt bewegingen en flexibiliteit bij de schouders.

welk badpak past bij mijn figuur?

Er zijn een heleboel soorten badpakken. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk helemaal zelf welk badpak jij mooi vindt. Maar ben je benieuwd wat het ideale badpak is voor jouw figuur? Dan zijn dit onze tips:

  • badpak voor een buikje: kies een figuurcorrigerend shaping model, zoals de Speedo brigitte
  • badpak voor stevige bovenbenen: de Speedo legsuit met pijpjes verhult jouw bovenbenen
  • badpak voor kleine dames: in een high leg zwempak lijken je benen ineens een stuk langer
  • badpak voor dames met grote borsten: ondersteuning van een hydrasuit of kickback is wel zo fijn
  • badpak voor dames met kleine borsten: een badpak met print maakt je borsten optisch groter
  • badpak voor het verbergen van striae: ga voor een legsuit met pijpjes in plaats van een high leg

Ben je er nog niet helemaal uit? Vraag onze klantenservice om advies en vind het badpak dat past bij jou. Of ga zelf op ontdekkingstocht en neem een kijkje tussen al onze badpakken

verder naar badpakken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops