x

zomersale - tot 50% korting op al je favoriete merken

Dagdromen over de zomer met Speedo

Een nieuwe zwembroek zal in januari niet zo hoog op je wishlist staan. Toch doet Speedo alvast een poging om je te laten dagdromen over die warme zomerdagen aan de rand van het zwembad. En voor je het weet staat die net geboekte vakantie naar de zon voor de deur, toch? Of misschien ben jij wel al wekelijks in het (binnen)zwembad te vinden om aan je goede voornemens te werken. Genoeg redenen om alvast de nieuwe collectie te bekijken, op zoek naar jouw favoriet.  

  speedo nieuwe collectie

zwemslips met print 

We vallen gelijk met de deur in huis: Speedo komt dit jaar met prints. En niet zomaar een streepje in een opvallende kleur, nee echte prints. Met deze zwemslips zijn het niet meer alleen je prestaties in het zwembad die opvallen. Neem bijvoorbeeld de Endurance Placement met een print van een tijgerkop of de Powerflex Eco Digital met een grafische print. 

 

de populaire jammer 

Wat de Jammer van Speedo zo populair maakt? Het model heeft een gestroomlijnde vorm en een strakke fit die zorgen voor ultiem comfort tijdens het zwemmen. Ook dit jaar ontbreekt dit model natuurlijk niet in de collectie. Ga voor een model met een gekleurde print aan de zijkant of voor een meer basic model, zoals de E10 Placement

  speedo jongens

zo vader, zo zoon 

Wat is er nou leuker dan een beetje dollen met je vader in het zwembad? Een beetje dollen met je vader in het zwembad, in precies dezelfde zwembroek natuurlijk. Speedo heeft namelijk een aantal modellen zowel voor jongens als voor de vaders ontworpen. Bijvoorbeeld deze donkerblauwe zwemshort voor vader en zoon. Hoe leuk is dat?

speedo

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Bekijk hier alle nieuwe modellen, maak je uitrusting compleet met een accessoire zoals een zwembril of een paar badslippers en jij bent klaar voor de zomer. 

onze shops