Je vader, vriend, broer, man of schoonvader... het maakt niet uit voor wie je iets zoekt, deze sinterklaas- of kerstavond ga je hem iets geven waar hij écht wat aan heeft! Een zwembroek om hem voor te bereiden op de komende zomer, nieuwe boxershorts of een vertrouwd kerstcadeau met sokken. Wij hebben het decembercadeau dat je zoekt - en pakken deze gratis in.

zwembroek cadeau

Misschien kan hij er nu nog weinig mee, maar een zwembroek is in deze kille decembermaand wel het ultieme cadeau om mee weg te dromen naar tropische oorden, zonnige stranden en zorgeloze zomers! Gaat dit je nog iets te snel? Wat dacht je dan van accessoires als slippers of een pet als kerstcadeau voor hem?

Calvin Klein
64,90
Tommy Hilfiger
44,90
Lyle & Scott
24,95

verder naar zwembroeken.nl

boxer cadeau

Van iets dat je elke dag nodig hebt, kun je er niet genoeg hebben! Elke man wordt blij van een boxertje meer in de kast en daarom is de boxershort een perfect sint- en kerstcadeau idee. Van onze boxers.nl cadeaubon tot feestelijke boxers van Levi's en ondergoed met kerstmannen van Jack & Jones: we hebben het allemaal.

cadeaubon
vanaf 10,-
Levi's
39,99
Jack & Jones
39,95

verder naar boxers.nl

sokken cadeau

Heb je nog cadeaubudget over? Ga dan nog even langs sokken.nl voor de leukste kerstsokken en sokkencadeaus voor mannen. Verras hem met een doosje kerstige Happy Socks, ga voor warme huissokken van FALKE of kies voor sokken die hij ook ver na de feestdagen nog draagt met een Hugo Boss box voor heren.

Happy Socks
39,95
FALKE
41,95
Hugo Boss
29,95

verder naar sokken.nl

Omdat de Kerstman veel online bestelt is het in december extra druk bij de post. Voorkom teleurstelling en bestel op tijd je kerstcadeaus.