Björn Borg zwembroeken voor een instant zomergevoel

Bezig met laden...

Klaar voor een onvergetelijke zomer? Björn Borg in ieder geval wel. De nieuwe zwembroeken ademen zomer – of je nou fan bent van baantjes trekken in het plaatselijke zwembad of bruinbakken op een tropisch strand. Het heeft allemaal al veel te lang geduurd en daarom verdien jij dit jaar de beste zomer ooit. In je Björn Borg zwembroek natuurlijk!

Björn Borg zwembroek heren

niets tropischer dan je Björn Borg zwembroek

Iedereen die in Nederland blijft, een verre reis maakt naar de tropen of net als Björn Borg zijn droomzomer beleeft aan de Europese Revièra, verdient een nieuwe zwembroek. Jij dus ook. En zwembroeken heeft Björn Borg gelukkig genoeg. Voor de liefhebber van prints een tropische zwemshort en als het subtiel mag een effen zwemshort of zwemboxer. Fashionable zijn ze allemaal, maar het allerleukste is nog wel het vervaagde sun kissed effect. Zo lijkt het net alsof je niets anders doet dan zonebaden. Was het maar waar ;).

Björn Borg zwembroek heren

100% duurzaam, dus dubbel zo leuk

Niet alleen jij, maar ook moeder natuur wordt heel blij van deze Björn Borg swimwear. De heren zwemshorts uit de nieuwe collectie zijn namelijk 100% duurzaam. Zoals je al eens eerder in de B. Tomorrow blog van ons broertje boxers.nl las, is Björn Borg namelijk druk in de weer om hun hele collectie duurzaam te maken. Voor zwembroeken.nl betekent dit zwemshorts gemaakt van gerecyclede petflessen. Hell yeah! Zo kunnen we de wereld weer een beetje mooier maken.

Laat die zomer maar komen! Je moet alleen nog even je favoriete Björn Borg zwembroek vinden en er – voor de liefhebber – een Björn Borg boxer onder scoren.

verder naar Björn Borg zwembroeken

Search engine powered by ElasticSuite
stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops