Alle essentials voor een geslaagde zomervakantie

Bezig met laden...

Of je nou gaat voor een tripje Franse Rivièra of een tripje achtertuin... de zomer is aan! Ja, zelfs nu de weerman even anders zegt. Tijd om je voor te bereiden op het warme, zwoele zomerweer dat nog komen gaat. Van een nieuwe zwembroek tot bijpassende zwemaccessoires: dit is alles wat jij deze zomer nodig hebt.

1. een nieuwe zwembroek

Duh! Als jij een duik wilt maken in de zee of het plaatselijke zwembad, heb je op z'n minst een zwembroek nodig. Of twee. Hoe dan ook, hier op zwembroeken.nl zit je goed. Ga je voor een zwembroek met print of liever voor een effen exemplaar?

verder naar alle zwembroeken

2. bijpassende slippers

Ook fijn om te hebben: slippers voor onder die zwembroek. Om van je bedje naar het zwembad te lopen. En weer terug naar je bedje. En naar de bar. En weer terug naar je bedje...

verder naar alle slippers

3. een groot strandlaken

Een groot strandlaken waar je de hele dag (met je cocktail) op kan liggen bakken. Klinkt goed toch? En dan het liefst een strandlaken met een groot logo, want dat past dan weer helemaal bij de rest van je vakantieoutfit.

verder naar alle strandlakens

4. en een pet tegen de felle zon!

Bruinbakken is leuk, een zonnesteek oplopen een tikkeltje minder. Gelukkig hebben we ook petten in ons ruime 'klaar-voor-de-zomer-assortiment'. Van ons geliefde Björn Borg, bijvoorbeeld.

verder naar alle petten

You're ready to go! Bijna dan. Want als jij je tentje opzet in Frankrijk of Italië, moet je ook even onze blog over zwembroekregels in het buitenland lezen. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops