8 leuke slippers voor deze zomer en ver daarna

Het lijkt zo ver weg, maar heus: er komt een moment dat we weer kunnen genieten van zomerse temperaturen en tropische bestemmingen op slippers. En dan wil je niet misgrijpen. Zelfs thuis kunnen die versleten badslippers echt niet meer. Gelukkig zijn er naast nieuwe zwembroeken ook nieuwe zwemaccessoires, zoals slippers binnen. Tijd voor een van deze favorieten - ze komen het hele jaar door van pas!

Havaianas slippers

1. de populaire badslippers

Dit paar Calvin Klein slippers hoort bij elkaar als geen ander. En nou moet je deze hippe slippers niet verkeerd om aantrekken, hè, want alleen met 'Calvin' links en 'Klein' rechts weet iedereen welk merk je bedoelt.

2. Havaja-ja!

Wie kent ze niet? Havaianas zijn inmiddels een echt begrip in slipperland. Vooral op vakantie zie je er menig toerist mee over de boulevard struinen en dat snappen we wel: deze teenslippers zitten fijn en passen onder eigenlijk iedere zomeroutfit.

3. nog meer logo's op je slipper

Een van onze andere favorieten is het logo op de Tommy Hilfiger slippers. Gelukkig is de logoliefde nog steeds 'aan', net als liefde voor een fijn paar badslippers. Je weet dus 100% zeker dat je meegaat met de trends.

 

4. Superdry zomer

Superdry zullen je voeten met dit weer niet blijven, maar we beloven: als de zon er eenmaal is, is dit een heerlijk paar voor je stranddagen. Tussen de Superdry slippers vinden alle heren een stoer zomerpaar.

5. slipperbaas

Wordt de slipperboss in stijlvolle Hugo Boss slippers. Naast deze teenslippers (die lekker onder elke zwembroek passen) heeft Boss ook een aantal opvallende badslippers in de collectie. Voor iedere man iets, dus!

6. met de bekende krokodil

Nieuw in ons slipperassortiment zijn de Lacoste slippers. Want wie het écht goed wil doen, draagt de komende zomer niet alleen een zwembroek, maar ook een paar slippers met het bekende krokodillenlogo.

7. teenslippers voor haar

We mogen dan wel vooral veel herenzwembroeken online hebben, als het gaat om leuke slippers is ook voor haar de keuze reuze. Wat dacht je van damesslippers met een panterprint van Havaianas? Daar wordt elke dame wild van!

8. happy hem én haar

Een en al vrolijkheid met een stel Happy Socks slippers om je voeten. Dit paar is er in heren- en damesmaten, dus matchen met je vriend of vriendin is mogelijk. De echte liefhebber combineert ze zelfs met bijpassende Happy Socks sokken.

Wie nog niet genoeg heeft gezien, kijkt voor alle slipperinspiratie nog eens tussen onze herenslippers of damesslippers. Of je nou zoekt naar badslippers of teenslippers: wedden dat er wel een paar voor je bij zit?

shop nu

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops